buchta123 1 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Jakie ustawienia i gdzie najlepiej pobocic od zera ? I jak przecucic itemy z bota n glowna zeby bana nie wyłapac Cytuj Odnośnik do komentarza
Anusiak 0 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia podpinam sie Cytuj Odnośnik do komentarza
goKU5400 1 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Ma ktos config na fishbot? Cytuj Odnośnik do komentarza
nioklo 1 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Podpinam sie ma ktos config do fisbota? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Żeby nie wyłapać bana, to ciężko. Dużo osób zgłasza, a admin od razu banuje. Ja osobiście wbijałem 19lvl i szedłem do m3 imha dropić riby/fms. Żeby zrobić główną postać trzeba ogarnąć proxy, kupić socks4 i ładować clienta tego czystego na którym będzie sklep. Wtedy boty będziecie mieć na swoim IP i po jakimś czasie spadną, a drugie konto na proxy z innym hwid. Ja tak mam, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia chuj z tym fishbotem, tyle ludzi z hla tam siedzi ze w shopach maja stacki po 200 rybek xd Cytuj Odnośnik do komentarza
goKU5400 1 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia w takim razie mam na sell sure 35lvl i misje do 25lv jakos, biolog z. orka za taktyczne 40zl na 2 kebaby moze ktos sypnie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Failed 1 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Zna ktoś jakiś zarobek fajny? Bo widzę rybki to już wszystkie po 10k 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza
archonek 54 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Jak ktoś chce config na fishbota na eldera, to zapraszam na PW. Sprzedam za drobną opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Mordo nie można do cb pisać napisz do mnie daj jakiś inny kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi