dobrygen 1 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Witam. Zamierzam użyć HL’a na Pandorze. Sam auto atak, pick up na Z i klikanie pelerynki. Proszę mi powiedzieć, czy łapią tam za takie rzeczy? Dostałem kiedyś bana w 2024roku, po max godzinie i się zastanawiałem jak oni mnie złapali ciągle przy kompie zero przypałowych funkcji. Ktoś się wypowie ktoś używa na pandorce HLa? Dodam że nie chce stracić konta, po prostu autoklikera nie chce mi się ciągle ustawiać i przeszedłbym na HLa. Cytuj Odnośnik do komentarza
L Lawliet 58 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia dostajesz za inject, predzej czy pozniej dostaniesz bana jak bedzie admin online bo oni banuja po logach odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza
Muszkieter 2 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia bez bana od startu akademi s2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Davids3022 1 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Ja dostaje różnie, po godzinie, najlepszy wynik po 5h jakoś. Ale ja na odpale latam, wiec kwestia pewnie tego co dokladmie masz odpalone. Cytuj Odnośnik do komentarza
YourInspiration 0 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia W dniu 27.01.2026 o 14:03, Muszkieter napisał: bez bana od startu akademi s2 czego używasz? chciałem ustawić sobie dropa na dt tylko i zastanawiam się czy kupić HL'a Cytuj Odnośnik do komentarza
krzychul 4 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia testowałem pandore 24h i bez bana Cytuj Odnośnik do komentarza
dobijamgram 5 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia jak cos posiadam spoofer umozliwiajacy gre po banie na pandorze tyle ze na nowo zalozonym koncie . jak cos pv Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi