s3diven 2 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Nazwa funkcji: dodanie funkcji, lurowania Opis jak ta funkcja ma działać: chodzi o to, zeby jak expi na farmobocie, to zanim zacznie bic i to zluirowal z 3-4 grupki Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol33k 662 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Dziś rano testowałem na nerwii kolejkuj przeciwników. I działa ta opcja w bocie, trochę pobawić się trzeba, ale opcje taka bot posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 14 godzin temu, s3diven napisał: Nazwa funkcji: dodanie funkcji, lurowania Opis jak ta funkcja ma działać: chodzi o to, zeby jak expi na farmobocie, to zanim zacznie bic i to zluirowal z 3-4 grupki Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Zawsze możesz ustawić mniejszy okrąg bicia, odpalić pelke i jak moby wejda w zasięg atakowania to wtedy zacznie je bić Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi