Daniel93 3 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Nazwa funkcji: Fishbot Opis jak ta funkcja ma działać: Łowienie na Exyrion jest standardowe (chmurka nad głową) myślę, że dodanie tej opcji nie powinno być problemem. Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Serwer jest off? Strona nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
archonek 54 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego maszyna ovh im jebła Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Serwer działa, jakieś pomysły? Zapłacę. Tutaj łowienie polega na wzięciu spacji po dymku, tyle. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzychul 4 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W dniu 3.02.2026 o 10:05, Mechanik napisał: Serwer działa, jakieś pomysły? Zapłacę. Tutaj łowienie polega na wzięciu spacji po dymku, tyle. Ktoś coś? Wydaje mi się że podstawowy fishbot znaleziony na necie też by działał jak tam tylko stare łowienie jest Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
umizuki 7 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego ma ktos dzialajacy tu fishbot? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzychul 4 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @ umizuki Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi