Mechanik 7 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Serwer: exyrion Przedmiot/y: auto dt Opis przedmiotu: Oferuję: blik Kontakt (DC/Forum/Nick w grze): Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Mechanik napisał: Serwer: exyrion Przedmiot/y: auto dt Opis przedmiotu: Oferuję: blik Kontakt (DC/Forum/Nick w grze): Fajny ten server jakiś? Bo bym sobie pobocił gdzieś dawno nie grałem. Edytowane 2 Lutego przez Cziter Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 4 minuty temu, Cziter napisał: Fajny ten server jakiś? Bo bym sobie pobocił gdzieś dawno nie grałem. no pandora pod inna nazwa po prostu, wszedlem sobie na start i dawno sie tak nie bawiłem w metinie, wszystko dzialalo na full, ale tera lekko to przycieli i idk nie wchodzilem bo sciek, ale no taka pandorka Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 minutę temu, Oranyrany napisał: no pandora pod inna nazwa po prostu, wszedlem sobie na start i dawno sie tak nie bawiłem w metinie, wszystko dzialalo na full, ale tera lekko to przycieli i idk nie wchodzilem bo sciek, ale no taka pandorka To wbijam zrobić przypał Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 20 godzin temu, Cziter napisał: Fajny ten server jakiś? Bo bym sobie pobocił gdzieś dawno nie grałem. Gram, całkiem przyjemnie. Wh etc leci ban od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 24 minuty temu, Mechanik napisał: Gram, całkiem przyjemnie. Wh etc leci ban od razu. Grałem chwile, ale zobaczyłem 6-7 pod pvp i stare pasy w kliencie to jakiś kotlet co już był to mi się odechciało xd Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
PolskyPolak 60 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Settings_Legit DT.json 3maj, powodzenia Używałem go pare dni wczesniej i smigal, nie daje slowa ze dalej w formie jest. Edytowane 3 Lutego przez PolskyPolak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi