RzK1337 0 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Czego dotyczy problem: Jak uzyskać dostęp do działu premium Opis problemu: Jak uzyskać dostęp do działu premium? Mam wykupioną licencję, połączyłem z kontem i nadal nie mam dostępu. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Cytuj Odnośnik do komentarza
mradaspl 0 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego zaloguj sie do hlbot zakladka profil synchronizacja wczoraj robiłem i jak widac zadzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza
RzK1337 0 Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Mam synchronizację a nadal nie mam dostępu do działu premium... Cytuj Odnośnik do komentarza
PolskyPolak 188 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Napisz ticket na stronie głównej, bardzo pomocni są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi