ZabijGoo 0 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Siemano, Mam zamiar odpalić bota do expa. Chce używać tylko auto pelerynki autoataku, auto skilli, auto wchodzenia na konia i podnoszenie na „z”. Jaka jest szansa na bana? Nie chce mi się stać na spacji kilka godzin 😆. Sporo osób pisało że jest ban z automatu za sam inject. Czy to prawda? Pozdro 👊 Cytuj Odnośnik do komentarza
wiechazg 0 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Autoclicker tez jest dobry, nagraj klawiaturę np 1 minutowe nagranie i póść, a hlbot bedzie ci captcha rozwiązywał. Ja ze 4h tak stawiałem postać i było git Cytuj Odnośnik do komentarza
PolskyPolak 60 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Robisz auto pelki, skille z krotka animacja uzywajac konia, wallhack, auto atak, podnoszenie zasiegowe blokujesz duperele typu potki etc. tylko sztabki i bez problemu, 3 konta mi leca od pol dnia i nic sie nie dzieje specjalnego. Settings_PandoraS2.json Moj config na spota, tylko mobbera sobie ustaw Edytowane 3 Lutego przez PolskyPolak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nayza92 1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Ma ktos auto DT cfg ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi