rob 0 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Hej wyłapałem bana, admin pisze ze pisal 15 min ale odeszlem od kompa moze na 3 minuty max 5 czy da sie jakos do tego odnieść>? macie jakies sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego no zalezy od sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
rob2 0 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Podobno nie odpisywałem 15 minut ale nic nie bylo na chacie pilnowałem Na lowieniu ryb Cytuj Odnośnik do komentarza
komdon 1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Tutaj czasami nic do ciebie nie piszą tylko stoi i się patrzy na ciebie. Brak reakcji lecisz. Exp nowe konto Cytuj Odnośnik do komentarza
Krystian1911 1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2 godziny temu, komdon napisał: Tutaj czasami nic do ciebie nie piszą tylko stoi i się patrzy na ciebie. Brak reakcji lecisz. Exp nowe konto Czyli wykrywacz powinien zadzialac o ile wlaczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
komdon 1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 5 godzin temu, Krystian1911 napisał: Czyli wykrywacz powinien zadzialac o ile wlaczyl. Powinien, ale u mnie z wykrywaczem jest ten problem ze jak gm wyjdzie z vanisha i pojawi się koło mnie to nie podświetla okna, tylko pika. Jak dostaje PW to podświetla Cytuj Odnośnik do komentarza
Krystian1911 1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Grunt ze jest jakikolwiek sygnal ja sobie latam , wczoraj akurat do mnie pisal to nie dosc ze pyknelo na pw to w dodatku jeszcze mialem sygnal observer. Jak siedzisz przy kompie nie da sie dostac bana. A w tym czasie kick/twich odpalony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi