Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Serwer Aenor2

Rekomendowane odpowiedzi

To trochu chuyowo imo. 
Skoro można wykupić ochronkę HL'ową, to tak naprawdę jaki jest sens wogóle kupowania HL'a? W sensie chodzi mi o to, że takie omijanie serwerów na których ludzie chcieliby pobocić, to może i jest gucci jeśli byłaby opcja free HL'a ale skoro się za nią płaci, to tak troszkę cośik jest tutaj nie tak D: 
Może, ja to jakoś chuyowo widzę, ale wnioskując po odpowiedziach to tak właśnie wygląda.
-Graj na "nietopowych" serwerach, bo na topowych nie będzie HL'a bo wykupują ochronkę. 
-Zapłać nam za ochronkę, bo jak nie to masz zalany serwer botami
-Zapłać za licencję hl'a bo nie będziesz miał dostępu do bota, który i tak nie odpali na dobrych serwerach bo mają ochronkę 
takie troszkę perpetum debile,
nie mnie to oceniać ale na przyszłość będę się musiał zastanowić czy aby napewno chcę kupować tą licencję. 
Takie troszkę podejście "sensual" like, jest kaska? jest kaska. To na chuy drążyć temat D: 

Tak jest od dawna, jedynym serwerem który utrzymuje się w topce a działa tam HL jest Alune. Ja rozumiem, że HL się dogaduje z serwerami z PL ale żeby na tych topowych farm serwerach tureckich chociaż farmbota nie możba było zrobić? Wykupowanie HL staje się powoli bezsensu bo serwery które są dodawane to albo na nich nic nie działa albo gra tam 5 osób.

Wy serio myslicie ze te topowe serwery placa takiemu malemu bobkowi jak HL za to zeby go nie bylo na ich serwie xd.

Na topowych jak sama nazwa mowia nie bez przyczyny som top bo maja z jednych lepszych ludzi w teamie i cos takiego jak hl to moga se bloknac w mgnieniu oka.

Jedyny serwer ktory przekupil kiedykolwiek hla to valium.

Reszta zwyczajnie blokuje lub probuje zablokowac albo robi detekcje i tyle.