Kemir090 0 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Czego dotyczy problem: Elder Fishtbot Opis problemu: Elder Fishbot Kiedy i gdzie wystąpił problem: Elder Metin Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): brak Logi(*data\logs\najnowszy):04.02.2026 23:30 SIemanko mam tutaj pytanie do rybakow co siedza na fishbocie na elderze macie jakies najlepsze ustawienia pod fishbota? bo wydaje mi sie ze z tymi co mam to sie jebie czesto Cytuj Odnośnik do komentarza
ritual050 0 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego coś tam mamy, tylko niech najpierw zacznie działać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kemir090 0 Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego dziala przeciez xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kemir090 0 Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego tylko patcha sobie zrob i zacznie dzialac to sie mozesz podzielci ustawieniami ;D bo mi to idzie jak krew z nosa te ryby Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtyla1337 0 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Wam w ogóle działa ten elder? Co chce sobie spróbować tam wbić to ciągle nie działa inject. Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Andolios 0 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 27 minut temu, Cziter napisał: Wam w ogóle działa ten elder? Co chce sobie spróbować tam wbić to ciągle nie działa inject. działa tylko nie wiem czy czasami nie dają jakiś łatek co jak wylogujesz musisz zaktualizować klienta żeby się zalogować a po aktualizacji inject już nie działa, tak się mi tylko wydaje nie mam pewności. Co do ustawień bota sam chętnie bym coś przygarnął bo faktycznie nie mogę tego ustawić jakoś fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
komdon 1 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Na wojowniku M, chujowo działa bot. Nie przyspieszysz go bardzo bo animacje są chujowe. Na buffce zapierdala aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza
goKU5400 1 Opublikowano Środa o 18:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 18:21 kupie config fishbot elder pw Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi