Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Rekomendowane odpowiedzi

Czego dotyczy problem: Elder Fishtbot
Opis problemu: Elder Fishbot
Kiedy i gdzie wystąpił problem: Elder Metin
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): brak
Logi(*data\logs\najnowszy):04.02.2026 23:30

SIemanko mam tutaj pytanie do rybakow co siedza  na fishbocie na elderze macie jakies najlepsze ustawienia pod fishbota? bo wydaje mi sie ze z tymi co mam to sie jebie czesto 

Wam w ogóle działa ten elder? Co chce sobie spróbować tam wbić to ciągle nie działa inject.

Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc?
Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer!
Pisz PW 

Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić!

27 minut temu, Cziter napisał:

Wam w ogóle działa ten elder? Co chce sobie spróbować tam wbić to ciągle nie działa inject.

działa tylko nie wiem czy czasami nie dają jakiś łatek co jak wylogujesz musisz zaktualizować klienta żeby się zalogować a po aktualizacji inject już nie działa, tak się mi tylko wydaje nie mam pewności. Co do ustawień bota sam chętnie bym coś przygarnął bo faktycznie nie mogę tego ustawić jakoś fajnie.