s3diven 2 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Czego dotyczy problem: Jak nie wyłapać bana na nerwia ? Opis problemu: startuje niedługo akademia nerwia, pytan doświadczonych hlbociarzy, z jakich funkcji korzystać zeby dostać nie dostać bana ? co jest mocno, co lekko przypałowe ? z jakich funkcji bez przypału korzystac? na co uważać ? czy proxy i hwid spowoduja ze nie pojda na raz wszystkie konta ? czekam na jakies ciekawe tipy od kolegow z fourm, i mam nadzieje ze nie bdzie takiej lipy z update'ami jak na elderze ;d, a i tak troche od tematu, na czym dokladnie polegają te logi, co w nich wyskakuje itd ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: NERWIA2 AKADEMIA Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Cytuj Odnośnik do komentarza
komdon 1 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Proxy i hwid zabezpieczają cię przed powiązaniem. Przypalowe wh, szybkość ataku i ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza
riposta12 0 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego nieodpychanie z konia jest banowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
jadeanica123 1 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego wbicie 30lvla w 5 min serwera jak coś zbanowali ale ogólnie jaj że tu bodziakiem spota z całej mapy mozna lac xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ritual050 0 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Odpalając waithacka dostalem bana w 2 minuty, ale to smiech, ze nie ma zadnych zabezpieczen i sobie mozna bic wszystko i wszedzie. Ktoś wie na co dają tu bana? Na hwid czy ip? Bo bym sobie zmienił i puścił bocika na noc Cytuj Odnośnik do komentarza
Epoze 2 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego na 100% range wh jest wykrywalne dostałem bana po jakiś 10 min używania a wcześniej grałem na farmbocie/nie odpychanie z 2 godziny i był luz Cytuj Odnośnik do komentarza
eck0416 0 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego mi na waithack udało się wbić 60lev bo admina żadnego nie było ale wbił do gierki i nawet jak wyłączyłem dostałem banami na waithack udało się wbić 60lev bo admina żadnego nie było ale wbił do gierki i nawet jak wyłączyłem dostałem bana Cytuj Odnośnik do komentarza
Mechanik 7 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Czy mobberhack używacie? Poleciał ban za to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi