zerkejzix 0 Opublikowano Czwartek o 00:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 00:28 Czego dotyczy problem: "Systemowy" ban na elderze Opis problemu: Witam. Dostałem bana na jednym koncie - z czterech! Czy ktoś do tego doszedł albo przypuszcza co mogło być przyczyną bana? Jakieś ustawienie hlbota, omyłkowe kliknięcie "idź" kiedy mam wyszukiwarkę metków i postać się nienaturalnie obraca? Za duża ilość zbitych metków? Korzystałem tylko z wyszukiwarki metinów i powiadomień o pw/gmie. Czy to na pewno ban "systemowy"? Czitowałem tak samo na każdym koncie a tylko jedno z banem. Chciałbym poznać przyczynę bana. Czy może jednak administracja poleciała w kulki i te bany to tylko tak pod publikę? Może użyłem coś co widać w logach i oni to sprawdzili? - tylko co to mogło być? Nasuwa mi się pytanie - Co widać w logach i czego nie powinno się używać żeby pozostać w miarę czystym? Do metków podchodziłem ręcznie, nawet udawałem, że ich szukam biegnąc slalomem kiedy obok mnie kilka typów z hlbotem prostą linią cisnęli do niego na speedzie 250. Proszę o informację, będę wdzięczny za wszystko, co pomoże uniknąć mi takiej sytuacji w przyszłości. W razie w odpowiem na pytania. Kiedy i gdzie wystąpił problem: 11.02 godz 12:38 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Cytuj Odnośnik do komentarza
nieboce2115 1 Opublikowano Czwartek o 01:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 01:11 ja to samo, o tej samej porze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Woodzianek 0 Opublikowano Czwartek o 19:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:28 Mi się wydaję, że z grubsza ręcznie przejrzeli trochę logów z kont i zrobili falę banów, ale wszystkiego nie dali rady sprawdzić po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano Piątek o 12:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:24 opinia? ktos lata?xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ricoo 0 Opublikowano Piątek o 12:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:35 (edytowane) Te bany to jakaś loteria ponieważ wczoraj bana wyłapałem na Buffie (uzywał tylko autobuff) noobku (tylko autowstawanie) a woj ktory latał na pełnym odpale wait,wall,speed,autopot itp nie dostał także czarna magia (5 kont odpalonych jednocześnie 2 postacie ktore nic nie robiły poleciały....) Edytowane Piątek o 12:36 przez Ricoo Cytuj Odnośnik do komentarza
zerkejzix 0 Opublikowano Piątek o 14:45 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:45 Piszą, że systemowy ban a pewnie ręcznie logi sprawdzają. Trzeba się wyprzedawć póki wszystkiego nie przejrzeli xD Tak wgl widać w logach wykrywacza metków? Jakie opcje widać w logach, jest ktoś w stanie powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Woodzianek 0 Opublikowano Piątek o 16:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:51 Dostałem kolejnego bana - na postaci, która ominęła szczęśliwie poprzednią falę banów. W sumie wszystko już mi pobanowali xD Cytuj Odnośnik do komentarza
zerkejzix 0 Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu W dniu 13.02.2026 o 17:51, Woodzianek napisał: Dostałem kolejnego bana - na postaci, która ominęła szczęśliwie poprzednią falę banów. W sumie wszystko już mi pobanowali xD Kluczowe pytanie - byłeś online w momencie bana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Ja używałem i od tego ogłoszenia nie używam i bana nie mam do tej pory myślę że oni jakoś widzą tego hl podpiętego i może dlatego nieważne co używasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi