HarryPotter1312 0 Opublikowano Sobota o 06:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:44 (edytowane) Serwer:Tundria Sapphire Przedmiot:Config 60 lv. DT /GROTA 85 lv./ 105Lv Jaskinia Krwi. 105Lv. /125Lv. Grota Trolla Lv. 135 Statek Piratów Cena:DO USTALENIA Kontakt:Forum lub Discord Ragnar2864 Edytowane 14 godzin temu przez HarryPotter1312 dodatkowy config x3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ml1 0 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Przypadkiem nie wykrywa hl'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Ml1 napisał: Przypadkiem nie wykrywa hl'a? Nie wiem coś ty się tak uparł tego wykrywania, ale prawdopodobnie używałeś chujowych opcji i Cię jebli. Ja juz 3 dzień gram na 2 konta na HLu i póki co nawet obok gm nie stał. No, ale zobaczymy i tak gram 4fun Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi