kromkachleba 2 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Da się jakoś spolszczyć/zangielszczyc te tureckie/rumunskie serwery? Mie ma moze jakiegos uniwersalnego pliku, ktory zadziala z kazdym serwerem? Mam kilka na których działa range wh, brak limitera i od ch..a ludzi ale brak pl/en. Chociaz podstawowe nazwy, moby, bony, itemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Nazywa się google translator każdy rumun a zwłaszcza turek działają tak samo. Ja uczyłem sie z google translatorem i teraz tureckie servery ogrywam bez tłumaczenia nawet. A turasa to polecam Arkantos2 mega dobrze się tam gra, administracja spoko i pomagają na DC jak czegoś nie ogarniasz. Edytowane 10 godzin temu przez Cziter Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi