kromkachleba 2 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Da się jakoś spolszczyć/zangielszczyc te tureckie/rumunskie serwery? Mie ma moze jakiegos uniwersalnego pliku, ktory zadziala z kazdym serwerem? Mam kilka na których działa range wh, brak limitera i od ch..a ludzi ale brak pl/en. Chociaz podstawowe nazwy, moby, bony, itemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Nazywa się google translator każdy rumun a zwłaszcza turek działają tak samo. Ja uczyłem sie z google translatorem i teraz tureckie servery ogrywam bez tłumaczenia nawet. A turasa to polecam Arkantos2 mega dobrze się tam gra, administracja spoko i pomagają na DC jak czegoś nie ogarniasz. Edytowane 9 godzin temu przez Cziter Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi