lamzaz 0 Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Czego dotyczy problem: Witam mam wykupionego hl'a lecz nie działa mi premium Opis problemu: W profilu nie ma możliwości wybrać Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
lamzaz 0 Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Edytowane 15 Lutego przez lamzaz Odnośnik do komentarza
lamzaz 0 Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Gdy wchodzę kliknij w i klikam odblokuj dział kilkając tutaj wyskakuje komunikat mimo to rangi nie posiadam. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
BialyWonsz 0 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego mam ten sam problem, dołączam sie Odnośnik do komentarza
Mrazik 0 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Macie jeszcze jakieś inne konto na forum i ono zapewne jest zsynchronizowane. Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 godzin temu Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi