BAZOOKA 0 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Czego dotyczy problem: BLOKADA KONTA Opis problemu: ODPALONY TYLKO WYKRYWACZ : "INNE" i wykrywacz PW Kiedy i gdzie wystąpił problem: ok 15;00 16.02 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Latalem tylko na wykrywacz " inne" i wykrywacz " PW " nigdy nie uzywalem nic innego tylko wykrywacze, speed ruchu i szybkosc ataku czy wh nie wchodzilo w gre, gralem moge powiedziec bardzo bezpiecznie.. z buta podchodzilem do kazdego bossa i metka, dodam ze odpalone mialem 2 konta jedno na Fishbocie drugie w m2 metki besty i bossy na fishbocie bana nie dostalem a bylo wlaczone w tym samym czasie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Morod nie używaj hl oni dojdą nawet jak masz podpiętego nie warto lepie używać takiego co ja mam na grafikę fishbota i lecę do tej pory bez bana hl ingeruje w klijenta i dochodzą po tym Cytuj Odnośnik do komentarza
BAZOOKA 0 Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 5 minut temu, Mlodizag napisał: Morod nie używaj hl oni dojdą nawet jak masz podpiętego nie warto lepie używać takiego co ja mam na grafikę fishbota i lecę do tej pory bez bana hl ingeruje w klijenta i dochodzą po tym no spoko, to czemu nie mam na rybaku bana za fishbota ? a na koncie gdzie praktycznie uzywalem tylko wykrywaczy i tez czasami lowilem Banicje juz mam ? (wh i przechodzenie przez sciany czy jakis speed ruchu czy ataku nigdy nie bylo odpalane) Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu na rybaku tez dostaniesz bana, pewnie maja zapisane ip czy cos tam i odstrzela Ci wszystkie, tez przed chwila na jednego rybaka dostalem a drugi stoi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Już ci mówię wykrywacz metina ci pokazuje w kliejncie i ingeruje bo ci go wyświetla i oni widzą że ci coś w kliecieie ingeruje tak samo każdy ceash itp cofka to zapisuje im się a Fish bot ma najbardziej naturalne ruchy jeszcze jak nie otwierasz ryb itp bo jak masz za dużo włączone to też dojdą z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
BAZOOKA 0 Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mlodizag napisał: Już ci mówię wykrywacz metina ci pokazuje w kliejncie i ingeruje bo ci go wyświetla i oni widzą że ci coś w kliecieie ingeruje tak samo każdy ceash itp cofka to zapisuje im się a Fish bot ma najbardziej naturalne ruchy jeszcze jak nie otwierasz ryb itp bo jak masz za dużo włączone to też dojdą z czasem FB+Auto otwieranie+wykrywacz PW stoi i lowi dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Mordeczki tylko boty na grafikę nic w co coś zmienia albo pokazuje ani nic ingeruje w klijencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu co masz na mysli boty na grafike? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Ok daj znać za tydzień czy będzie stał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi