Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

ELDERMT2BAN

Rekomendowane odpowiedzi

Czego dotyczy problem: BLOKADA KONTA
Opis problemu: ODPALONY TYLKO WYKRYWACZ : "INNE" i wykrywacz PW
Kiedy i gdzie wystąpił problem: ok 15;00 16.02
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

Latalem tylko na wykrywacz " inne" i wykrywacz " PW " nigdy nie uzywalem nic innego tylko wykrywacze, speed ruchu i szybkosc ataku czy wh nie wchodzilo w gre, gralem moge powiedziec bardzo bezpiecznie..

z buta podchodzilem do kazdego bossa i metka, dodam ze odpalone mialem 2 konta jedno na Fishbocie drugie w m2 metki besty i bossy

na fishbocie bana nie dostalem a bylo wlaczone w tym samym czasie.. 

5 minut temu, Mlodizag napisał:

Morod nie używaj hl oni dojdą nawet jak masz podpiętego nie warto lepie używać takiego co ja mam na grafikę fishbota i lecę do tej pory bez bana hl ingeruje w klijenta i dochodzą po tym 

no spoko, to czemu nie mam na rybaku bana za fishbota ? a na koncie gdzie praktycznie uzywalem tylko wykrywaczy i tez czasami lowilem Banicje juz mam ? (wh i przechodzenie przez sciany czy jakis speed ruchu czy ataku nigdy nie bylo odpalane)

Już ci mówię  wykrywacz metina ci pokazuje w kliejncie i ingeruje bo ci go wyświetla i oni widzą że ci coś w kliecieie ingeruje tak samo każdy ceash itp cofka to zapisuje im się a Fish bot ma najbardziej naturalne ruchy jeszcze jak nie otwierasz ryb itp bo jak masz za dużo włączone to też dojdą z czasem 

1 minutę temu, Mlodizag napisał:

Już ci mówię  wykrywacz metina ci pokazuje w kliejncie i ingeruje bo ci go wyświetla i oni widzą że ci coś w kliecieie ingeruje tak samo każdy ceash itp cofka to zapisuje im się a Fish bot ma najbardziej naturalne ruchy jeszcze jak nie otwierasz ryb itp bo jak masz za dużo włączone to też dojdą z czasem 

FB+Auto otwieranie+wykrywacz PW stoi i lowi dalej