BAZOOKA 0 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Czego dotyczy problem: BLOKADA KONTA Opis problemu: ODPALONY TYLKO WYKRYWACZ : "INNE" i wykrywacz PW Kiedy i gdzie wystąpił problem: ok 15;00 16.02 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Latalem tylko na wykrywacz " inne" i wykrywacz " PW " nigdy nie uzywalem nic innego tylko wykrywacze, speed ruchu i szybkosc ataku czy wh nie wchodzilo w gre, gralem moge powiedziec bardzo bezpiecznie.. z buta podchodzilem do kazdego bossa i metka, dodam ze odpalone mialem 2 konta jedno na Fishbocie drugie w m2 metki besty i bossy na fishbocie bana nie dostalem a bylo wlaczone w tym samym czasie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Morod nie używaj hl oni dojdą nawet jak masz podpiętego nie warto lepie używać takiego co ja mam na grafikę fishbota i lecę do tej pory bez bana hl ingeruje w klijenta i dochodzą po tym Cytuj Odnośnik do komentarza
BAZOOKA 0 Opublikowano 10 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 5 minut temu, Mlodizag napisał: Morod nie używaj hl oni dojdą nawet jak masz podpiętego nie warto lepie używać takiego co ja mam na grafikę fishbota i lecę do tej pory bez bana hl ingeruje w klijenta i dochodzą po tym no spoko, to czemu nie mam na rybaku bana za fishbota ? a na koncie gdzie praktycznie uzywalem tylko wykrywaczy i tez czasami lowilem Banicje juz mam ? (wh i przechodzenie przez sciany czy jakis speed ruchu czy ataku nigdy nie bylo odpalane) Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu na rybaku tez dostaniesz bana, pewnie maja zapisane ip czy cos tam i odstrzela Ci wszystkie, tez przed chwila na jednego rybaka dostalem a drugi stoi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Już ci mówię wykrywacz metina ci pokazuje w kliejncie i ingeruje bo ci go wyświetla i oni widzą że ci coś w kliecieie ingeruje tak samo każdy ceash itp cofka to zapisuje im się a Fish bot ma najbardziej naturalne ruchy jeszcze jak nie otwierasz ryb itp bo jak masz za dużo włączone to też dojdą z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
BAZOOKA 0 Opublikowano 10 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Mlodizag napisał: Już ci mówię wykrywacz metina ci pokazuje w kliejncie i ingeruje bo ci go wyświetla i oni widzą że ci coś w kliecieie ingeruje tak samo każdy ceash itp cofka to zapisuje im się a Fish bot ma najbardziej naturalne ruchy jeszcze jak nie otwierasz ryb itp bo jak masz za dużo włączone to też dojdą z czasem FB+Auto otwieranie+wykrywacz PW stoi i lowi dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Mordeczki tylko boty na grafikę nic w co coś zmienia albo pokazuje ani nic ingeruje w klijencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Oranyrany 0 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu co masz na mysli boty na grafike? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlodizag 0 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Ok daj znać za tydzień czy będzie stał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi