maciekpvp 0 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witam,jestem nowy z Hl’em,czy ma ktoś może jakieś „dodatki”,”skrypty” nie wiem jak to nazwać..na autodungeony,żeby sam sobie radził. Cytuj Odnośnik do komentarza
biznesik 0 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Pw Cytuj Odnośnik do komentarza
lamzaz 0 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego HL na tundrii automatycznie banowany jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
PolskyPolak 121 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 18 minut temu, lamzaz napisał: HL na tundrii automatycznie banowany jest. nie prawda to Cytuj Odnośnik do komentarza
Dejvik 0 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego No mnie tez odjebali kilka razy na tundri ponoć dodali cos do logow i w momencie injecta wykrywa hlbota i daje z automatu bana Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekpvp 0 Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego ja sobie latam na farmbocie od paru dni i jest git jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza
lotnik95 0 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Nadal bez bana tydzień już latam, ale nie zostawiam bez opieki, bo często piszą na PW żeby sprawdzić czy grasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi