Sajmonmmsm 0 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Jakie bany dostaliście na tundri Miałem ustawione logniecie przy wykryciu gm a i tak dostałem ale nie hwid Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 4 dzień normalnego bocenia full IS eq etc GM mnie nawet sprawdzali na PW i zero bana ja nie wiem jak wy to robicie xd Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Marcin95 7 Opublikowano Niedziela o 07:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:29 W dniu 18.02.2026 o 15:20, Cziter napisał: 4 dzień normalnego bocenia full IS eq etc GM mnie nawet sprawdzali na PW i zero bana ja nie wiem jak wy to robicie xd Dalej zapraszają na Dc i każą wpisywać w wyszukiwarki hl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cruhy 3 Opublikowano Niedziela o 10:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:41 Dalej wszystko wykrywaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gawrysxd 1 Opublikowano Poniedziałek o 11:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:47 Nie ma na to przepisu aktualnie, na tundrii system wyłapuje sam po czasie i banują na hwid Cytuj Odnośnik do komentarza
JohnyBravo 672 Opublikowano Poniedziałek o 12:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:11 Ale solver, ten z forum hlbota bez problemu sobie radzi z bypassowaniem bana na hwid. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cziter 158 Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu W dniu 22.02.2026 o 08:29, Marcin95 napisał: Dalej zapraszają na Dc i każą wpisywać w wyszukiwarki hl? Nie wiem chuja tam banuja tydzien grałem i sprzedałem konto za 300 zł z full isem etc bo mi sie znudziło, nawet raz gm mnie sprawdzal na PW xd Jak ogarniasz HLbota i jego opcje zeby nie robić przypału to jest gicior Cytuj Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
lotnik95 0 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 7 godzin temu, Cziter napisał: Nie wiem chuja tam banuja tydzien grałem i sprzedałem konto za 300 zł z full isem etc bo mi sie znudziło, nawet raz gm mnie sprawdzal na PW xd Jak ogarniasz HLbota i jego opcje zeby nie robić przypału to jest gicior Ja właśnie grałem tylko na farmbocie, pełne wykrywanie włączone, bez prędkości ruchu czy ataku, cały czas byłem przy kompie, farmbot był tylko do metinów na dungu, moby zbijałem sam ręcznie i właśnie wyrwałem bana, napisałem na discrod za co i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosneyy 0 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu będą kazali Ci wpisać na PC w wierszu polecenia /ip czy cos takiego :P lepiej żebyś to zrobił z innego urządzenia xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi