Buraczany 0 Opublikowano wczoraj o 22:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 22:23 Czego dotyczy problem: Bot Opis problemu: Uyzwa ktoś bota? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Cytuj Odnośnik do komentarza
PANtuktuk 0 Opublikowano wczoraj o 22:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 22:35 (edytowane) Już 6 banów wyłapałem. Zauważyłem, że to raczej nie GM mnie banuje z bomby tylko bany pojawiają się dopiero po jakimś czasie, często dopiero pod koniec dnia i nawet nie wiadomo dokładnie za co. Podejrzewam, że może chodzić o wallhacka i waithacka, bo to na pewno było wykrywalne. Ostatnio jednak używałem tylko wykrywacza bossów i rud, chociaż kilka razy skorzystałem też ze zmiany CH (normalnie jest przy tym 3-sekundowy delay) możliwe że za zmianę szybkiego CH też banują. Wszystkie bany z taką informacją: Twoje konto zostało zablokowane na stałe. Powód blokady: Niedozwolone oprogramowanie Sam bot działa poprawnie i sprawnie Edytowane wczoraj o 22:40 przez PANtuktuk nowa myśl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi