Buraczany 0 Opublikowano Wtorek o 22:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:23 Czego dotyczy problem: Bot Opis problemu: Uyzwa ktoś bota? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Cytuj Odnośnik do komentarza
PANtuktuk 0 Opublikowano Wtorek o 22:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:35 (edytowane) Już 6 banów wyłapałem. Zauważyłem, że to raczej nie GM mnie banuje z bomby tylko bany pojawiają się dopiero po jakimś czasie, często dopiero pod koniec dnia i nawet nie wiadomo dokładnie za co. Podejrzewam, że może chodzić o wallhacka i waithacka, bo to na pewno było wykrywalne. Ostatnio jednak używałem tylko wykrywacza bossów i rud, chociaż kilka razy skorzystałem też ze zmiany CH (normalnie jest przy tym 3-sekundowy delay) możliwe że za zmianę szybkiego CH też banują. Wszystkie bany z taką informacją: Twoje konto zostało zablokowane na stałe. Powód blokady: Niedozwolone oprogramowanie Sam bot działa poprawnie i sprawnie Edytowane Wtorek o 22:40 przez PANtuktuk nowa myśl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gekolsik 0 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Czy ktoś dostał może bana za samego farmbota? + zwykłe zbieranie itemów opcją "Używaj Z"? Zero odpałów innych, nic co wydaje mi się mogłyby wykryć logi? Bo patrząc na to jak się już zabezpieczyli to człowiek się boi już przez bota klienta włączyć żeby bana nie wyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi