kamikaze652 0 Opublikowano Sobota o 11:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:02 Czego dotyczy pytanie: Wykrywanie Hlbotaelder Dodatkowe informacje: Ban na jedno konto Witam, czy hlbot jest wykrywalny na elderze? Chciałbym używać tylko wykrywacza kamieni metin i nie wiem czy jest wykrywalny. Używałem na jednym koncie, ale dostałem bana, (nie używałem wh ani nic z tych rzeczy) Cytuj Odnośnik do komentarza
bacik 2 Opublikowano wczoraj o 10:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:52 wątpie, że wykrywalny ja na full odpale latalem 2 dni az sie znudził serwer. wh działa, speed hacki, tp hacki itd wiec wykrywacze nie są wykrywalne na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza
grvby 0 Opublikowano wczoraj o 11:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:31 bacik a jak uzywales juz hl bota to powiedz mi czy jest taka opcja jak clicker zeby mi pelerynki klikal bo chce grac na easy serwie gdzie sie stoi na spocie i tylko spacje trzyma i klika pelerynke i tak na pare kont Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi