KingM 0 Opublikowano Środa o 12:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 12:35 Bot nie injectuje się W trakcie odpalania bota wyskakuje za każdym razem : Error: 0xC000010A Ktoś spotkał się z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza
zaj0nc 4 Opublikowano Środa o 12:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 12:36 To samo mam Cytuj Odnośnik do komentarza
KingM 0 Opublikowano Środa o 12:58 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 12:58 Czyli to raczej ogólny problem, no nic czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Oddawajmojejapko 0 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Standard- zgłaszałem wielokrotnie do supportu... Mój sposób, przeważnie działa: - Klienta odpalam ręcznie przez patcher - Loguję się do swojego konta, ale zostaję w oknie wyboru postaci - Wstrzykuję ręcznie- powinno was wyrzucic spowrotem do okna logowania i śmiga. - Normalnie miałem z tym duży problem, nie dało się grać w ogóle, ten sposób u mnie działa tak w 90% prób. I normalnie robię tak z dwoma klientami jednocześnie i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi