Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 27 Września 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Sposób 1 1. Uruchom klienta gry. 2. NIE LOGUJ SIE DO GRY!! 3. W launcherze hlbota kliknij przycisk listy procesów 4. Klikamy 2x Lewy Przycisk Myszy na klienta gry 5. Gratulacje HLBOT się zainjectował Sposób 2 1. Wchodzimy w folder "sys" który znajduje się w głównym folderze z classiciem. 2. Następnie zaznaczamy wszystkie pliki i klikamy Prawy przycisk Myszy a następnie "kopiuj 3. Cofamy się teraz do głównego folderu z classiciem i wklejamy wcześniej skopiowane pliki. 4. Teraz musimy zmienić rozszerzenie pliku cmt2_game z .bin na .exe ---> 5. Teraz wystarczy w launcherze HLBOTa podać ścieżke do owego pliku rozruchowego classica i kliknąć "rozpocznij" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wersik 0 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 sposób działa okej, a 2 mi i koledze wyrzuca gierke Cytuj Odnośnik do komentarza
MarQ 2 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 godziny temu, wersik napisał: 1 sposób działa okej, a 2 mi i koledze wyrzuca gierke Skoro pierwszy działa bez zarzutu, to po co używać 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
wersik 0 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 36minut temu, MarQ napisał: Skoro pierwszy działa bez zarzutu, to po co używać 2? Tylko zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Focus178 0 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Jeśli korzystam z 1 sposobu ale HL bot nie działa po włączeniu farmingu lub autobota to w czym moze byc problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 7minut temu, Focus178 napisał: Jeśli korzystam z 1 sposobu ale HL bot nie działa po włączeniu farmingu lub autobota to w czym moze byc problem? Możliwe że nie zainjectowałłeś przed zalogowaniem się tylko jak już byłeś w grze, co jest błedem Cytuj Odnośnik do komentarza
salex123 1 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 1 sposób nie działa przynajmniej mi bo nie pokazuje mi się żaden możliwy proces i a przy sposobie nr.2 wyrzuca klienta zanim zaczne sie logować ;/ ehh jakieś pomysły ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Franciszek98 0 Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Cześć, przy pierwszym, oraz drugim sposobie wyskakuje błąd 99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 28 Marca 2022 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 W dniu 27.03.2022 o 03:18, Franciszek98 napisał: Cześć, przy pierwszym, oraz drugim sposobie wyskakuje błąd 99 Cześć, musisz uruchomić klienta gry w trybie okienkowym zamiast fullscreen Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi