konus995 0 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Witam mam taki problem ze fishbotem niby dziala lowi normalnie ale praktycznie caly czas mu sie nie udaje wyłowić ryby (1h) jedna ryba , nie wiem oco chodzi ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze rozwiazac ten problem z góry dzieki Odnośnik do komentarza
Spytek 8 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Mam ten sam problem na innym serwerze. Moim zdaniem powinnien powstać temat z informacja jak używać dodanej funkcji jaka jest fishbot, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
stan23 0 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 też mam problem z tym samym Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 167 Opublikowano 8 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Zapraszam do zapoznania się z tym configiem, co prawda jest na argentusa ale sam config pod fishbota działa sprawnie, na dniach pojawi się poradnik na forum dotyczący fishbota. Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 167 Opublikowano 8 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi