kamikaze652 0 Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Czego dotyczy problem: Wykrywanie Auto Górnika Opis problemu: Gdy w styczniu grałem na HL bocie, to na evencie tanaków polecial perm w chwili gdy wszedłem na serwer, w związku z tym nie wiem czy jest sens kupować hl bota do kopania. Ktoś używa go z was do kopania i mógłby się wypowiedzieć jak się sprawuje? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
kamikaze652 0 Posted February 27, 2022 Author Report Share Posted February 27, 2022 Ktoś coś się wypowie? Link to comment
rafciofafcio 164 Posted February 27, 2022 Report Share Posted February 27, 2022 Tak, na alune cały czas działa hlbot lecz nieodpowiednie używany/ustawiony bądź niepilnowany skutkuje szybkim banem Także radze uważać z czego się korzysta i jak się korzysta u mnie aktualnie od 2 tygodni czysto tylko pare razy częste sprawdzenie 2 Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted March 3, 2022 Moderators Report Share Posted March 3, 2022 Link to comment
Recommended Posts