xawes 2 Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 Czego dotyczy pytanie:jak w tytule Dodatkowe informacje:Na czym polega ten ich #stopcheat, czego można bezpiecznie używać, pare kont wyrwało bana w zasadzie nie wiem za co, nie byłem odpalony na full a i tak się sypią bany, dostałem nawet bana na konto na którym bociłem pare dni wcześniej, a ban wleciał dzisiaj tak o. Link to comment
kamileekk20 5 Posted February 27, 2022 Report Share Posted February 27, 2022 mają wykrywacza czitów, juz mozesz wejsc ale nie zalogujesz kolejny raz, odrazu wiedza że coś masz, nawet jak nie jestes odpalony, to i tak leci perm bo maja WYKRYWACZ Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted March 17, 2022 Moderators Report Share Posted March 17, 2022 Glevia nie wykrywa HLBota, serwer posiada dobre zabezpieczenia jak i również najpewniej logi, musisz potestować, pamiętaj również że po otrzymaniu pierwszego bana możesz te bany dostawać za powiązanie, w takim przypadku musisz użyć VPNa/proxy i możliwe że hwid spoofera zależnie od tego jak banują. Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted March 17, 2022 Moderators Report Share Posted March 17, 2022 Link to comment
Recommended Posts