Administrators KacMorderca 688 Posted March 3, 2022 Administrators Report Share Posted March 3, 2022 - Poprawiono działanie teleportacji w bocie - Można dodawać itemy po ID do pickupa oraz te gdy je dodamy znikają z wyszukiwarki - Dodano "kropkę" dzięki której będziecie mogli zobaczyć ostatnie wykrycia z wykrywacza graczy/gm - Dodano możliwość odświeżenia listy ustawień, już nie trzeba restartować klienta by widzieć świeżo ściągnięty config - Dodano możliwość zapisywania i automatycznego wczytywania globalnych ustawień(Bot przy włączeniu będzie miał te ustawienia na których został wyłączony) - Dodano możliwość wyłączenia w wykrywaczach ikony z lewej strony ekranu - Dodano możliwość do wykrywacza inne dodania zaznaczonego celu - Dodano wykrywacz czatu (Można dodać słowa na które bot ma reagować, słowa oddzielamy przecinkiem) - Dodano opcje do farmbota aby przestał atakować cel, będzie on tylko podchodził ale nie będzie atakował (Można połączyć z WH) - Dodano opcje zmiany CH gdy cel obrany przez farmbota zniknie - Dodano możliwość zmiany priorytetu w farmbocie - Dodano możliwość odwrócenia trasy (Bot po przejechaniu nagranej trasy zawróci i pojedzie do początku trasy) - Teleportacja do punktów na trasie w farmbocie będzie współpracowała z pathfindingiem - Dodano opcje ustawienia własnego czasu co ile bot ma oddawać expa do gildii - Zapisane pozycje będą się od teraz zapisywały do configu - Dodano przedziały czasowe do spambota - Zmieniono rotacje w autoataku, jest teraz bardziej "ludzka" oraz wiele innych mniejszych poprawek w stylu, tłumaczeniu oraz działaniu bota. @Premium @Użytkownik 3 5 Link to comment
rafciofafcio 164 Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 To jest szefu na którego nie zasługujemy!! KOCHAM CIĘ KACU Link to comment
kamileekk20 5 Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 chyba na kacu robione! kox! Link to comment
fenixxx 9 Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Kozak, ale nie działa proxy na kevrze (nie wiem czy gdzie indziej te,z). Po kliknieciu w cliencie nic sie nie wyświetla Link to comment
PrawieJakNaBolu 140 Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 1 godzinę temu, fenixxx napisał: Kozak, ale nie działa proxy na kevrze (nie wiem czy gdzie indziej te,z). Po kliknieciu w cliencie nic sie nie wyświetla działa tylko musisz odpalać kevre poprzez proces a nie przez rozpocznij Link to comment
RumcajsJumper 547 Posted March 4, 2022 Report Share Posted March 4, 2022 Podczas odświeżania ustawień one losowo się na siebie nadpisują. Czasem może się pomieszać :P 1 Link to comment
fenixxx 9 Posted March 4, 2022 Report Share Posted March 4, 2022 (edited) 10 godzin temu, PrawieJakNaBolu napisał: działa tylko musisz odpalać kevre poprzez proces a nie przez rozpocznij Średni rozumiem, przez jaki proces ___ Edit: już znalazłem Edited March 4, 2022 by fenixxx Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted March 4, 2022 Author Administrators Report Share Posted March 4, 2022 2 godziny temu, RumcajsJumper napisał: Podczas odświeżania ustawień one losowo się na siebie nadpisują. Czasem może się pomieszać :P Sprawdzimy to, dzięki za zgłoszenie 2 Link to comment
malinex2 0 Posted March 5, 2022 Report Share Posted March 5, 2022 cześć ! Tastria po odpaleniu klienta z okienka bota pokazuje klienta bez hacka i zamyka go po chwili z błędem . Czasem od strzałą zadziała , czasem trzeba bota zamykać kilka razy i otwierać aż załapie . Gdzie jest opcja fishbota w tym hacku ? ja nie moge tego tu znaleść , Nie mam opcji fish bot w hacku Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted March 6, 2022 Author Administrators Report Share Posted March 6, 2022 17 godzin temu, malinex2 napisał: cześć ! Tastria po odpaleniu klienta z okienka bota pokazuje klienta bez hacka i zamyka go po chwili z błędem . Czasem od strzałą zadziała , czasem trzeba bota zamykać kilka razy i otwierać aż załapie . Gdzie jest opcja fishbota w tym hacku ? ja nie moge tego tu znaleść , Nie mam opcji fish bot w hacku Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ Fishbot jest dodawany tylko na niektóre serwery, oto lista Link to comment
malinex2 0 Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 20 godzin temu, KacMorderca napisał: Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ Fishbot jest dodawany tylko na niektóre serwery, oto lista dzięki za wyczerpujące info wszystko gra i buczy Link to comment
Recommended Posts