Administrators KacMorderca 566 Posted March 3 Administrators Report Share Posted March 3 - Poprawiono działanie teleportacji w bocie - Można dodawać itemy po ID do pickupa oraz te gdy je dodamy znikają z wyszukiwarki - Dodano "kropkę" dzięki której będziecie mogli zobaczyć ostatnie wykrycia z wykrywacza graczy/gm - Dodano możliwość odświeżenia listy ustawień, już nie trzeba restartować klienta by widzieć świeżo ściągnięty config - Dodano możliwość zapisywania i automatycznego wczytywania globalnych ustawień(Bot przy włączeniu będzie miał te ustawienia na których został wyłączony) - Dodano możliwość wyłączenia w wykrywaczach ikony z lewej strony ekranu - Dodano możliwość do wykrywacza inne dodania zaznaczonego celu - Dodano wykrywacz czatu (Można dodać słowa na które bot ma reagować, słowa oddzielamy przecinkiem) - Dodano opcje do farmbota aby przestał atakować cel, będzie on tylko podchodził ale nie będzie atakował (Można połączyć z WH) - Dodano opcje zmiany CH gdy cel obrany przez farmbota zniknie - Dodano możliwość zmiany priorytetu w farmbocie - Dodano możliwość odwrócenia trasy (Bot po przejechaniu nagranej trasy zawróci i pojedzie do początku trasy) - Teleportacja do punktów na trasie w farmbocie będzie współpracowała z pathfindingiem - Dodano opcje ustawienia własnego czasu co ile bot ma oddawać expa do gildii - Zapisane pozycje będą się od teraz zapisywały do configu - Dodano przedziały czasowe do spambota - Zmieniono rotacje w autoataku, jest teraz bardziej "ludzka" oraz wiele innych mniejszych poprawek w stylu, tłumaczeniu oraz działaniu bota. @Premium @Użytkownik 3 5 Link to comment
rafciofafcio 160 Posted March 3 Report Share Posted March 3 To jest szefu na którego nie zasługujemy!! KOCHAM CIĘ KACU Link to comment
fenixxx 6 Posted March 3 Report Share Posted March 3 Kozak, ale nie działa proxy na kevrze (nie wiem czy gdzie indziej te,z). Po kliknieciu w cliencie nic sie nie wyświetla Link to comment
PrawieJakNaBolu 136 Posted March 3 Report Share Posted March 3 1 godzinę temu, fenixxx napisał: Kozak, ale nie działa proxy na kevrze (nie wiem czy gdzie indziej te,z). Po kliknieciu w cliencie nic sie nie wyświetla działa tylko musisz odpalać kevre poprzez proces a nie przez rozpocznij Link to comment
RumcajsJumper 355 Posted March 4 Report Share Posted March 4 Podczas odświeżania ustawień one losowo się na siebie nadpisują. Czasem może się pomieszać :P 1 Link to comment
fenixxx 6 Posted March 4 Report Share Posted March 4 (edited) 10 godzin temu, PrawieJakNaBolu napisał: działa tylko musisz odpalać kevre poprzez proces a nie przez rozpocznij Średni rozumiem, przez jaki proces ___ Edit: już znalazłem Edited March 4 by fenixxx Link to comment
Administrators KacMorderca 566 Posted March 4 Author Administrators Report Share Posted March 4 2 godziny temu, RumcajsJumper napisał: Podczas odświeżania ustawień one losowo się na siebie nadpisują. Czasem może się pomieszać :P Sprawdzimy to, dzięki za zgłoszenie 2 Link to comment
malinex2 0 Posted March 5 Report Share Posted March 5 cześć ! Tastria po odpaleniu klienta z okienka bota pokazuje klienta bez hacka i zamyka go po chwili z błędem . Czasem od strzałą zadziała , czasem trzeba bota zamykać kilka razy i otwierać aż załapie . Gdzie jest opcja fishbota w tym hacku ? ja nie moge tego tu znaleść , Nie mam opcji fish bot w hacku Link to comment
Administrators KacMorderca 566 Posted March 6 Author Administrators Report Share Posted March 6 17 godzin temu, malinex2 napisał: cześć ! Tastria po odpaleniu klienta z okienka bota pokazuje klienta bez hacka i zamyka go po chwili z błędem . Czasem od strzałą zadziała , czasem trzeba bota zamykać kilka razy i otwierać aż załapie . Gdzie jest opcja fishbota w tym hacku ? ja nie moge tego tu znaleść , Nie mam opcji fish bot w hacku Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ Fishbot jest dodawany tylko na niektóre serwery, oto lista Link to comment
malinex2 0 Posted March 7 Report Share Posted March 7 20 godzin temu, KacMorderca napisał: Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ Fishbot jest dodawany tylko na niektóre serwery, oto lista dzięki za wyczerpujące info wszystko gra i buczy Link to comment
Recommended Posts