fresh96 0 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Czego dotyczy problem: kevra Opis problemu: ciagle jak chce wbic to blad podczas łączenia z botem czy bez bota. Grałem normalnie wywalilo klienta, odinstalowywalem instalowalem multum razy i tak mam ciagle od kilku dni na innym urzadzeniu działa normalnie Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
kupczak20 3 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Patchowales gre? Mi od rana wszystko ładnie śmiga Odnośnik do komentarza
Marcin95 7 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) mialem tak na Ervelii nie wiem o co chodzi tez mam taki problem Edytowane 7 Marca 2022 przez Marcin95 Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 10 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Możliwe że zostałeś wycięty całkowicie przez Administracje, spróbuj użyć proxy lub vpna, zobacz czy wtedy będziesz w stanie się zalogować, ewentualnie mogłeś dostać shadowbana na hwid do czego będziesz potrzebował spoofera. Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 17 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi