Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

[PandoraMT2] Obejście bana

iROMAN

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Ban na serwerze Pandora,
Opis problemu:  Da radę jakoś ominąć te blokade? Gdy odpalam VPN mam błąd podczas połączenia z serwerem. A gdy robię nowe konta to od razu wyskakuje, że konto zbanowane.  VPN nic nie daje, odpalam proxy i to samo. 

NoPerfect w nowym odcinku mówi, że HWID ma być zmienne w HL`u także nowe konta powinny teoretycznie działać na VPN. Ktoś to może obszedł?

• Plus 2
Godzinę temu, Azazel napisał:

Przełożyłem dysk na inny komputer , metin2 działa na nowo zalogowanych kontach a te co dostały bana maja dalej... i teraz co dalej restart komputera zmiana ID? hm ktoś coś jakieś lepsze głowy ? :P

Czyli net ten sam tylko inny komp i Ci działa? 

Wymiana Dysku na inny pomogła można sie logować na nowe konta,  

Reinstalowanie win nie pomaga , zmienne ip nie pomaga , vpn nie pomaga , zmiana mac nie pomaga , jedynie co mi przychodzi to ban HWID na podzespoły w tym przypadku rozdaja bany chyba na dysk twardy.

jeżeli ktoś ma inny dysk , zmieniecie i można grać dalej. pozdrawiam.

PS:

Jak by ktoś grał na pandorce i chciał rzucić coś na start bede wdzięczny pw jak coś

Edited by Azazel
9 godzin temu, Azazel napisał:

Wymiana Dysku na inny pomogła można sie logować na nowe konta,  

Reinstalowanie win nie pomaga , zmienne ip nie pomaga , vpn nie pomaga , zmiana mac nie pomaga , jedynie co mi przychodzi to ban HWID na podzespoły w tym przypadku rozdaja bany chyba na dysk twardy.

jeżeli ktoś ma inny dysk , zmieniecie i można grać dalej. pozdrawiam.

PS:

Jak by ktoś grał na pandorce i chciał rzucić coś na start bede wdzięczny pw jak coś

Wystarczy gierke na inny dysk wrzucić ? Czy jak to wygląda bo nie znam się na tym

8 minut temu, KOX123PL napisał:

uruchom ponownie komputer i zmień ip, i jak coś to musisz nowe konto założyć to zbanowane nie będzie działać xD 

To też nic nie daje, mam ten sam problem, próbowałem zmiane mac+ip+hwid+rejestr+nowe konto na win i dalej to samo xD

• Plus 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...