dudus43 0 Posted March 15, 2022 Report Share Posted March 15, 2022 Siemka, zaczynam dopiero przygodę z HLbotem i zgaduję że coś robię źle, aczkolwiek nawiązując do tematu to Podczas próby odpalenia hlbota poprzez injectowanie (tak wiem w oknie) nagle jakby teleportuje postać na nowo a obraz pozostaje czarny i miga to co przesunę ( np okno hlbota które się dopala) i w tej sytuacji nie jestem w stanie grać (choć moge odpalić eq i coś tam robić) załączę screen dla wizualizacji owego problemu Link to comment
KtosFajny 1 Posted March 15, 2022 Report Share Posted March 15, 2022 Odpalasz klienta i logujesz sie do panelu wyboru postaci. Wtedy injectujesz HL'a. Czasami wywala clienta ale niestety tak tylko idzie to odpalic Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted March 16, 2022 Administrators Report Share Posted March 16, 2022 Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ Link to comment
matikoc 0 Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 (edited) 2 hours ago, KacMorderca said: Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ odpala co trzydziesty raz Edited March 16, 2022 by matikoc Link to comment
dudus43 0 Posted March 16, 2022 Author Report Share Posted March 16, 2022 Fakt udało mi się odpalić tym sposobem będąc w oknie wyboru postaci, ale dopiero za jakimś 50 razem. Jest może jakaś szansa to ogarnąć ? Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted March 16, 2022 Administrators Report Share Posted March 16, 2022 5 minut temu, dudus43 napisał: Fakt udało mi się odpalić tym sposobem będąc w oknie wyboru postaci, ale dopiero za jakimś 50 razem. Jest może jakaś szansa to ogarnąć ? Niestety nie Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted March 16, 2022 Administrators Report Share Posted March 16, 2022 Link to comment
Recommended Posts