dudus43 0 Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Siemka, zaczynam dopiero przygodę z HLbotem i zgaduję że coś robię źle, aczkolwiek nawiązując do tematu to Podczas próby odpalenia hlbota poprzez injectowanie (tak wiem w oknie) nagle jakby teleportuje postać na nowo a obraz pozostaje czarny i miga to co przesunę ( np okno hlbota które się dopala) i w tej sytuacji nie jestem w stanie grać (choć moge odpalić eq i coś tam robić) załączę screen dla wizualizacji owego problemu Odnośnik do komentarza
KtosFajny 1 Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odpalasz klienta i logujesz sie do panelu wyboru postaci. Wtedy injectujesz HL'a. Czasami wywala clienta ale niestety tak tylko idzie to odpalic Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Marca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ Odnośnik do komentarza
matikoc 0 Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) 2 hours ago, KacMorderca said: Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ odpala co trzydziesty raz Edytowane 16 Marca 2022 przez matikoc Odnośnik do komentarza
dudus43 0 Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Fakt udało mi się odpalić tym sposobem będąc w oknie wyboru postaci, ale dopiero za jakimś 50 razem. Jest może jakaś szansa to ogarnąć ? Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Marca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 5 minut temu, dudus43 napisał: Fakt udało mi się odpalić tym sposobem będąc w oknie wyboru postaci, ale dopiero za jakimś 50 razem. Jest może jakaś szansa to ogarnąć ? Niestety nie Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Marca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi