miki123434 13 Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Czego dotyczy problem: Wybranie serwera do hlbota Opis problemu: Na rodni banuja ciagle i myslalem zeby zmzienic serwer ktory nie ma porozstawianych gm na mapach bo co chwile bany lecialy. Wiec mam pobrana egorie oplaca sie tutaj zaczac czy moze alune? Jak tam stoi z boceniem ciezko? Link to comment
Monzat 0 Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Nie wiem co Wy macie z tymi banami na rodni. Leciałem cały dzień prawie na farmbocie na 3 konta i nic. Jeśli chodzi o alune to banują bardzo a na egorii nie grałem. Link to comment
L Lawliet 56 Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Na odpale tez trzeba sie troche nauczyc grac jakkolwiek to brzmi, jak zostawiasz bota np na caly dzien czy kilka godzin zeby farmil bez kontroli to nie ma co sie dziwic ze dostajesz bana. Pamietam jeszcze jak na jednym serwerze nie pierdolili sie, nawet nie sprawdzali tylko po logach cala liste banowali i kilkadziesiąt osób w sekunde otrzymywało bana ;D Link to comment
miki123434 13 Posted March 17, 2022 Author Report Share Posted March 17, 2022 On 3/16/2022 at 10:07 AM, Bizatrek said: Na odpale tez trzeba sie troche nauczyc grac jakkolwiek to brzmi, jak zostawiasz bota np na caly dzien czy kilka godzin zeby farmil bez kontroli to nie ma co sie dziwic ze dostajesz bana. Pamietam jeszcze jak na jednym serwerze nie pierdolili sie, nawet nie sprawdzali tylko po logach cala liste banowali i kilkadziesiąt osób w sekunde otrzymywało bana ;D \znaczy ja se moge dostawac bana na bot dropach ale zeby tylko nie dostal moj main gdzie bede przerzucal eq Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted March 28, 2022 Administrators Report Share Posted March 28, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts