Ziomek 0 Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Witam, problem dotyczy serwera PandoraMt2. Jestem świeżak więc może czegoś nie ogarniam więc chciałbym się was dopytać. Chodzi głownie o to że np gdy chcę odpalić Waithack to praktycznie wgl nie działa, jedynie co to jak moby podejdą do mnie na blisko to coś tam biję ale to nie tak powinno działać raczej. Zasię ustawiony na 3k wiec z tym problemu nie ma. Kolejna sprawa to np: Atak na Cel, tak samo nie działa tak jak gdzieś widziałem na innych filmach, ktoś może mi z tym pomóc? Dzięki Odnośnik do komentarza
Ziomek 0 Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Czyli rozumiem że nie da rady? Dzięki xd Odnośnik do komentarza
dejwodo 1 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Po prostu serwer ma limiter i na wiekszosci serwerach to nie działa Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 24 Marca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Musisz dostosować prędkość i zasięg do limitera serwerowego Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi