Ziomek 0 Posted March 21, 2022 Report Share Posted March 21, 2022 Witam, problem dotyczy serwera PandoraMt2. Jestem świeżak więc może czegoś nie ogarniam więc chciałbym się was dopytać. Chodzi głownie o to że np gdy chcę odpalić Waithack to praktycznie wgl nie działa, jedynie co to jak moby podejdą do mnie na blisko to coś tam biję ale to nie tak powinno działać raczej. Zasię ustawiony na 3k wiec z tym problemu nie ma. Kolejna sprawa to np: Atak na Cel, tak samo nie działa tak jak gdzieś widziałem na innych filmach, ktoś może mi z tym pomóc? Dzięki Link to comment
Ziomek 0 Posted March 23, 2022 Author Report Share Posted March 23, 2022 Czyli rozumiem że nie da rady? Dzięki xd Link to comment
dejwodo 1 Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 Po prostu serwer ma limiter i na wiekszosci serwerach to nie działa Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted March 24, 2022 Administrators Report Share Posted March 24, 2022 Musisz dostosować prędkość i zasięg do limitera serwerowego Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted April 3, 2022 Administrators Report Share Posted April 3, 2022 Link to comment
Recommended Posts