Lujas 0 Posted March 21, 2022 Report Share Posted March 21, 2022 Witam. Mam następujące pytanie mianowicie: czy istnieje opcja odpalenia hlbota na valiumie pytam ponieważ kiedy akademia valiuma była w ofercie możliwe było odpalenie zwykłego valiuma na hlbocie choć teoretycznie nie było go w ofercie. Pytam ponieważ kupiłem licencje i się lekko rozczarowałem brakiem możliwości odpalenia valiuma. Dzięki 😉 Link to comment
rafciofafcio 163 Posted March 21, 2022 Report Share Posted March 21, 2022 Nie i koniec tematu Link to comment
XeDyN 1,538 Posted March 21, 2022 Report Share Posted March 21, 2022 Nie będzie Valiumka official nigdy na HLu jedynie akademie Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Lujas 0 Posted March 22, 2022 Author Report Share Posted March 22, 2022 Na chłopski rozum który może się tu nie sprawdzić ale co to za problem zostawić opcje wgrania mh do akademii oficjalnie jest na akademii i generalnie wystarczy akademii nie wyrzucać z oferty. Nie chce się kłócić taka luźna propozycja która by rozwiązała problem 😉 Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted March 22, 2022 Administrators Report Share Posted March 22, 2022 Cześć, główny valium nigdy nie będzie w naszej ofercie Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted March 22, 2022 Administrators Report Share Posted March 22, 2022 Link to comment
Recommended Posts