seba836 0 Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Czego dotyczy problem: Nie działa HL bot Opis problemu: Kupiłem dzisiaj HL bota ale mi nie działa pisze ,,plik zawiera wirusa lub potencjalne niechciane oprogramowanie, próbowałem już wszystkiego z filmików na YT i na forum lecz dalej nie działa i nie mogę wyłączyć defendera Kiedy i gdzie wystąpił problem: dzisiaj Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): ss dodaje do postu Logi(*data\logs\najnowszy): Proszę o pomoc bo nie mogę sobie z tym poradzić Link to comment
Administrators KacMorderca 632 Posted March 28, 2022 Administrators Report Share Posted March 28, 2022 Cześć, skoro nada Ci wykrywa wirusa to znaczy że antywirus nadal jest włączony. Spróbuj pobrać ten program, może zdoła Ci pomóc (Wyłączenie defendera tym programem jest nieodwracalne, będziesz musiał formatować komputer aby go przywrócić, jeżeli nie chcesz tego robić, zgłoś się na support po zwrot) Link to comment
seba836 0 Posted March 28, 2022 Author Report Share Posted March 28, 2022 2 godziny temu, KacMorderca napisał: Cześć, skoro nada Ci wykrywa wirusa to znaczy że antywirus nadal jest włączony. Spróbuj pobrać ten program, może zdoła Ci pomóc (Wyłączenie defendera tym programem jest nieodwracalne, będziesz musiał formatować komputer aby go przywrócić, jeżeli nie chcesz tego robić, zgłoś się na support po zwrot) czyli jak to zrobię tym programem to może działać normalnie ale jak będę chciał włączyć defendera to tylko format? Nawet tego programu nie mogę pobrać bo pisze że wykryto wirusa.. Link to comment
Administrators KacMorderca 632 Posted April 3, 2022 Administrators Report Share Posted April 3, 2022 Link to comment
Recommended Posts