necrox 0 Posted March 28, 2022 Report Share Posted March 28, 2022 (edited) Czego dotyczy problem: Lagowanie klienta Opis problemu: Ogólnie tylko na Nerwii tak mam, ze jak wczytuje mi mape czy loguje sie to w okinku u góry widze "brak odpowiedz" długo wczytuje, w m1 jak biegam to ścina na pare-parenaście sekund postać w miejscu no lag klienta całego. Bieganie po mapach też nieraz laguje. Nawet jak dedne to wstanie zajmuje ok miunty. Problem ten występuje tylko na Nerwii, na innych serwerach tego problemu nie ma. Mam lapka 16gb ramu, ryzen 5, integra Kiedy i gdzie wystąpił problem: Nerwia2 cały czas Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): - Logi(*data\logs\najnowszy): - Edited March 28, 2022 by necrox Link to comment
Darklin 1 Posted March 28, 2022 Report Share Posted March 28, 2022 Pomyślałem ,że przyśpieszę Twoją pomoc i skopiuje to co Ja dostałem z podobnym problemem : Cześć, wejdź proszę w *\data\logs i wyślij plik który się stworzy zaraz po wystąpieniu tego błędu, pokaż również plik syserr.txt z głównego klienta gry Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted March 28, 2022 Administrators Report Share Posted March 28, 2022 Cześć, spróbuj pograć z 1h bez bota i zobacz czy masz takie same lagi. Najprawdopodobniej jest to problem serwera Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 6, 2022 Administrators Report Share Posted April 6, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts