XeDyN 1,830 Posted October 9, 2021 Report Share Posted October 9, 2021 Witajcie, przychodzę do Was z pomocą z racji licznych wiadomości odnośnie jak zrobić takie ustawienia. UWAGA! PORADNIK DOTYCZY SERWERA ARGENTUS.PL NA INNYCH SERWERACH NIEKTÓRE FUNKCJE JAK TELEPORTACJA PO CAŁEJ MAPIE MOZE NIE DZIALAC!!! Zacznijmy od funkcji w farmbocie: Zaznaczyłem opcję Inne i w pole wpisujemy nazwy bosów i metinów z racji występującej legendy na serwerze do której nie chciałem, żeby bot się teleportował. Opcja teleportacja do punktu pozwala nam teleportować się do punktów na mapie jak na screenie. Punkty na mapie dodawałem poprzez podejście pod bosa, a następnie klikałem obok zielonej kropki tak, aby pojawił się punkt do którego nasz bot będzie się teleportował. (Patrz screen niżej) Następnie opcja teleportuj do celu, aby przemieścił się bezpośrednio pod bossa i zaczął go bić. Kolejne funkcje to: Szukanie poprawnej drogi (w tym przypadku nie ma znaczenia) Nie atakuj zajętych już celów, aby nasz bot teleportował się do następnego bosa/metina w przypadku, gdy bije go inna osoba. Nie atakuj celów w ścianach, aby był choć trochę mniej przypałowy Auto zamykanie: Wpisujemy czas (w sekundach) po jakim ma się wyłączyć bot o ile chcemy, aby pochodził np. tylko 3 godziny. Wallhack - przenikanie przez ściany Pickup z opcją "Podnoś przedmioty zasięgowo" Auto Login: Ustawiamy na 1s lub 10s Wykrywacz GM: Dźwięk, Zastopuj funkcje lub możemy ustawić zamknij grę, gdy teleportuje się do nas GM. Druga opcja jest mniej przypałowa w przypadku, gdy nie ma nas przy komputerze. Anty odpychanie: Nie odpychają nas bosy/gracze/wszyscy Tak wygląda mniej więcej przygotowana mapa pod auto metiny/bosy. Do wykonania wszystkich zapisów polecam użyć opcji "BOOST" 8 1 Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Recommended Posts