olektcz 1 Posted October 9, 2021 Report Share Posted October 9, 2021 (edited) Czego dotyczy problem: otwierania clienta, injectowania Opis problemu: Podczas włączania clienta za pomocą HLbota client się zawiesza i nie reaguje, tak samo w przypadku injectowania Kiedy i gdzie wystąpił problem: na serwerach: Ervelia, Tastria, Nerwia, Classic Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): logi: Edited October 9, 2021 by olektcz Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 9, 2021 Moderators Report Share Posted October 9, 2021 @ olektcz Na jakim serwerze występuje ten problem? I czy próbowałeś na innych serwerach poza tym jednym? @ olektcz już podałem informacje dalej do chłopaków, w tych nowszych logach jest coś innego niż w tych co podałeś w pierwszym poscie? Jeśli tak to dodaj to również Link to comment
olektcz 1 Posted October 9, 2021 Author Report Share Posted October 9, 2021 (edited) @ Patryczku edytowałem i dodałem serwery w temacie. Problem jest specyficzny dosyć, jakiego klienta z wyżej wymienionych nie włączę czy to za pomocą okna Hlbota czy injectowania cały client dostaje laga i nie odpowiada, jedyna możliwość na zamknięcie go do wyłączenie procesu po czym wyskakuje error: A gdy już jakimś cudem uda się odpalić clienta za pomocą Hl'a to okno bota się nie ładuje a po zamknięciu wyskakuje błąd: Edited October 9, 2021 by olektcz Link to comment
olektcz 1 Posted October 9, 2021 Author Report Share Posted October 9, 2021 @ Patryczku 49minut temu, Patryczku napisał: @ olektcz już podałem informacje dalej do chłopaków, w tych nowszych logach jest coś innego niż w tych co podałeś w pierwszym poscie? Jeśli tak to dodaj to również Okej dzięki czekam na info. W nowszych logach jest dalej to samo, zapętlający się log... Nie znam się ale jakby wewnętrzny problem połączenia przez co okno bota się nie odpala ale zawiesza clienta. Antywirus wyłączony Zapora wyłączona Kilka razy pobierałem hlbota, wrzucałem na inne dyski, próbowałem z innego komputera i dalej to samo. Może jakiś wewnętrzny problem z powiązaniem z moim kontem? Na samym początku wypuszczenia bota go używałem, teraz wróciłem i chciałem pograć ale no niestety nie działa. 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted October 24, 2021 Administrators Report Share Posted October 24, 2021 @ olektcz Czy problem nadal występuje? Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 24, 2021 Moderators Report Share Posted October 24, 2021 Link to comment
Recommended Posts