Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Otwieranie clienta Ervelia, Tastria, Nerwia, Classic

olektcz

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: otwierania clienta, injectowania 
Opis problemu: Podczas włączania clienta za pomocą HLbota client się zawiesza i nie reaguje, tak samo w przypadku injectowania
Kiedy i gdzie wystąpił problem: na serwerach: Ervelia, Tastria, Nerwia, Classic
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): logi:

image.png

Edited by olektcz
  • Moderators

@ olektcz Na jakim serwerze występuje ten problem? I czy próbowałeś na innych serwerach poza tym jednym?

@ olektcz  już podałem informacje dalej do chłopaków, w tych nowszych logach jest coś innego niż w tych co podałeś w pierwszym poscie? Jeśli tak to dodaj to również

• olektcz changed the title to Otwieranie clienta Ervelia, Tastria, Nerwia

@ Patryczku  edytowałem i dodałem serwery w temacie. Problem jest specyficzny dosyć, jakiego klienta z wyżej wymienionych nie włączę czy to za pomocą okna Hlbota czy injectowania cały client dostaje laga i nie odpowiada, jedyna możliwość na zamknięcie go do wyłączenie procesu po czym wyskakuje error: image.png.405186edc888b9979ff6b4433a7c69b6.png

A gdy już jakimś cudem uda się odpalić clienta za pomocą Hl'a to okno bota się nie ładuje a po zamknięciu wyskakuje błąd:
image.png.e649008f6fcf8341239d3fdadae7b6c4.png

Edited by olektcz
  • olektcz changed the title to Otwieranie clienta Ervelia, Tastria, Nerwia, Classic

@ Patryczku  

49minut temu, Patryczku napisał:

@ olektcz  już podałem informacje dalej do chłopaków, w tych nowszych logach jest coś innego niż w tych co podałeś w pierwszym poscie? Jeśli tak to dodaj to również

Okej dzięki czekam na info. W nowszych logach jest dalej to samo, zapętlający się log... Nie znam się ale jakby wewnętrzny problem połączenia przez co okno bota się nie odpala ale zawiesza clienta. 

Antywirus wyłączony
Zapora wyłączona
Kilka razy pobierałem hlbota, wrzucałem na inne dyski, próbowałem z innego komputera i dalej to samo. Może jakiś wewnętrzny problem z powiązaniem z moim kontem? Na samym początku wypuszczenia bota go używałem, teraz wróciłem i chciałem pograć ale no niestety nie działa. 

• Love 1
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...