fenixxx 9 Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 Czego dotyczy problem: Error while loading python po włączeniu metina, bot nie działa (panelu w ogóle nie ma) Opis problemu: Kiedy i gdzie wystąpił problem: Po dzisiejszej aktualizacji (16.04 14:25) Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy) 4 Link to comment
Cziter 85 Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 Jebać ten serwis więcej banów niż graczy Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Link to comment
fenixxx 9 Posted April 16, 2022 Author Report Share Posted April 16, 2022 1 godzinę temu, Cziter napisał: Jebać ten serwis więcej banów niż graczy haha, fakt. Sam mam już z 25 banów na tym serwerze. Bardzo trudno o bocenie, nie mam pojęcia za co wyłapują. Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 16, 2022 Administrators Report Share Posted April 16, 2022 Wiemy o tym jednak przez święta nasz czas jest ograniczony, pojawi się aktualizacja dziś późnym wieczorem lub rano 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 24, 2022 Administrators Report Share Posted April 24, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts