CinoDeracino 0 Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Czego dotyczy problem: Wrzucam kilka adresów IP. Proxy wyszukuje jeden z nich i łączy lecz nie moge wejsc do góry bo albo zacina clienta albo swoi w miejscu z kominikatem o wchodzeniu do gry. Czekam z 20min i nic Opis problemu: Wrzucam kilka adresów IP. Proxy wyszukuje jeden z nich i łączy lecz nie moge wejsc do góry bo albo zacina clienta albo swoi w miejscu z kominikatem o wchodzeniu do gry. Czekam z 20min i nic Kiedy i gdzie wystąpił problem: Na początku Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 22, 2022 Administrators Report Share Posted April 22, 2022 Cześć, musisz załatwić sobie proxy lepszej jakości Link to comment
XeDyN 1,756 Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 Polecam te: Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 24, 2022 Administrators Report Share Posted April 24, 2022 Link to comment
Recommended Posts