CinoDeracino 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Czego dotyczy problem: Wrzucam kilka adresów IP. Proxy wyszukuje jeden z nich i łączy lecz nie moge wejsc do góry bo albo zacina clienta albo swoi w miejscu z kominikatem o wchodzeniu do gry. Czekam z 20min i nic Opis problemu: Wrzucam kilka adresów IP. Proxy wyszukuje jeden z nich i łączy lecz nie moge wejsc do góry bo albo zacina clienta albo swoi w miejscu z kominikatem o wchodzeniu do gry. Czekam z 20min i nic Kiedy i gdzie wystąpił problem: Na początku Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Cześć, musisz załatwić sobie proxy lepszej jakości Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 871 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Polecam te: Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi