TwojStary1 0 Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 (edited) Czego dotyczy problem: Bota Opis problemu: Czy tylko ja mam taki problem że dziś w godzienie około 19/20 próbuje odpalić HL na Gromo akademia i jest bład Dead.. że ten server nie jest wspierany ?? o co chodzi Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dziś w grze Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Dziś przed południem Rain czyli założyciel servera pisał cos o tych botach że bedą poczynione kroki które zakończa te plage botów. Moze ktoś wyjaśnić czemu to nie działa tam ? A jak widać jest ten server dodany i wszystko powinno działać Edited April 21, 2022 by TwojStary1 Link to comment
Seba997 3 Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 Przed chwilą wbiłem na serwer i nie działaja funkcje , np waithack , atak na cel , i jak wejdziesz z wh w sciane to wykrywa wh i cie rozłącza xd jakieś zabezpieczenia dali Link to comment
youngches 3 Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 wydaje mi sie ze wlasnie kupili jakies zabezpieczenia nawet zwykle wh o wartosci 0.8 bez range nie dziala Link to comment
Hero95 0 Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 no mnie caly czas wywala na wallhacku Link to comment
TwojStary1 0 Posted April 22, 2022 Author Report Share Posted April 22, 2022 A więc problem leży po stornie . ?? Wnioski ogólnie Pany i Panwey. Bo tylko i wyłącznie kupiłem tego HL na ten server, a nie dostałem tego za co zapłaciłem mimo ze wszystko miało działać ;/ Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 30, 2022 Administrators Report Share Posted April 30, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts