Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

[Odrzucone] SpotBot

Recommended Posts

Nazwa funkcji: SpotBot
Opis jak ta funkcja ma działać: Funkcja ma za zadanie przejsc wyznaczoną trasę i na końcu dopiero bić moby ( czas jaki ma bić podawany w sekundach ) po ataku cofa się z powrotem i na końcu trasy bije i tak w kółko.
Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Na serwerach są duże spoty, a peleryna mega nie daje sobie już rady przez coraz lepsze zabezpieczenia funkcja miała by na celu przejscie przez trasę wylurowaniu mobów i na końcu trasy ich bicie w ( sekundach ) jeśli nie ubije wszystkich trudno wraca znow trasa, luruje i znów na końcu bije. Ta funkcja wydaję mi się bardzo realistyczna podług farmbota który bije jednego moba.  

Przykład jest duży spot rysuje na mapce od bota kółko i zaznaczam na końcu bicie. EXP staje się szybszy lekko o 50% niż to co prezentuje teraz farmbot i jego bicie. 

Nie widziałem tej funkcji jeszcze nigdzie, a często ustawiałem tak tinytaska który chodził do przodu i do tyłu zapierając się o obiekty (przy których był spot bity, a o obiekty żeby postać za daleko nie wybiegła) by wylurować jak najwięcej potworów

Edited by LosBlancos
  • Plus 1
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...