LosBlancos 6 Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 (edited) Nazwa funkcji: SpotBot Opis jak ta funkcja ma działać: Funkcja ma za zadanie przejsc wyznaczoną trasę i na końcu dopiero bić moby ( czas jaki ma bić podawany w sekundach ) po ataku cofa się z powrotem i na końcu trasy bije i tak w kółko. Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Na serwerach są duże spoty, a peleryna mega nie daje sobie już rady przez coraz lepsze zabezpieczenia funkcja miała by na celu przejscie przez trasę wylurowaniu mobów i na końcu trasy ich bicie w ( sekundach ) jeśli nie ubije wszystkich trudno wraca znow trasa, luruje i znów na końcu bije. Ta funkcja wydaję mi się bardzo realistyczna podług farmbota który bije jednego moba. Przykład jest duży spot rysuje na mapce od bota kółko i zaznaczam na końcu bicie. EXP staje się szybszy lekko o 50% niż to co prezentuje teraz farmbot i jego bicie. Nie widziałem tej funkcji jeszcze nigdzie, a często ustawiałem tak tinytaska który chodził do przodu i do tyłu zapierając się o obiekty (przy których był spot bity, a o obiekty żeby postać za daleko nie wybiegła) by wylurować jak najwięcej potworów Edited May 17, 2022 by LosBlancos 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 709 Posted May 21, 2022 Administrators Report Share Posted May 21, 2022 Możesz dodać kordy w autoataku i bot będzie zmieniał "spoty" Link to comment
Administrators KacMorderca 709 Posted July 25, 2022 Administrators Report Share Posted July 25, 2022 Link to comment
Recommended Posts