Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Wybor karty alune

Morken

Recommended Posts

9 godzin temu, LosBlancos napisał:

Nagraj w Quest jak ja wybierasz zapisz config wejdź w niego znajdź /cards_lottery i dopisz od 0 do 3 po spacji przykład /cards_lottery 3

mam tak zrobione, i dalej nie dziala - nie wybiera karty.

Generalnie mam wrazenie, ze jakos dziwnie sie ten klient metka odpala - nie moge uzywac polowy klawiszy na klawiaturze tak jakby nie odpalal sie jako administrator, a w folderze z gra na launcherze w opcjach ustawilem zeby odpalal sie jako administrator.

8 minut temu, Morken napisał:

mam tak zrobione, i dalej nie dziala - nie wybiera karty.

Generalnie mam wrazenie, ze jakos dziwnie sie ten klient metka odpala - nie moge uzywac polowy klawiszy na klawiaturze tak jakby nie odpalal sie jako administrator, a w folderze z gra na launcherze w opcjach ustawilem zeby odpalal sie jako administrator.

Nie mam pojęcia o co chodzi z tymi klawiszami ale wybór karty działa dostajesz item ale się nie odsłania wizualnie. Zobacz sobie czat jak będziesz miał na kartach, że wybierze.

3 godziny temu, LosBlancos napisał:

Nie mam pojęcia o co chodzi z tymi klawiszami ale wybór karty działa dostajesz item ale się nie odsłania wizualnie. Zobacz sobie czat jak będziesz miał na kartach, że wybierze.

Moge Ci wyslac moj config jak masz chwile, wydaje mi sie, ze jest wszystko dobrze ustawione. I karty mi nie wybiera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...