Morken 0 Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 Czego dotyczy pytanie: w jaki sposob dodac do skryptu aby bot wybieral karte po dungu na alune? Dodatkowe informacje: ^1 Link to comment
LosBlancos 6 Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Nagraj w Quest jak ja wybierasz zapisz config wejdź w niego znajdź /cards_lottery i dopisz od 0 do 3 po spacji przykład /cards_lottery 3 Link to comment
Morken 0 Posted May 19, 2022 Author Report Share Posted May 19, 2022 9 godzin temu, LosBlancos napisał: Nagraj w Quest jak ja wybierasz zapisz config wejdź w niego znajdź /cards_lottery i dopisz od 0 do 3 po spacji przykład /cards_lottery 3 mam tak zrobione, i dalej nie dziala - nie wybiera karty. Generalnie mam wrazenie, ze jakos dziwnie sie ten klient metka odpala - nie moge uzywac polowy klawiszy na klawiaturze tak jakby nie odpalal sie jako administrator, a w folderze z gra na launcherze w opcjach ustawilem zeby odpalal sie jako administrator. Link to comment
LosBlancos 6 Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 8 minut temu, Morken napisał: mam tak zrobione, i dalej nie dziala - nie wybiera karty. Generalnie mam wrazenie, ze jakos dziwnie sie ten klient metka odpala - nie moge uzywac polowy klawiszy na klawiaturze tak jakby nie odpalal sie jako administrator, a w folderze z gra na launcherze w opcjach ustawilem zeby odpalal sie jako administrator. Nie mam pojęcia o co chodzi z tymi klawiszami ale wybór karty działa dostajesz item ale się nie odsłania wizualnie. Zobacz sobie czat jak będziesz miał na kartach, że wybierze. Link to comment
Morken 0 Posted May 20, 2022 Author Report Share Posted May 20, 2022 3 godziny temu, LosBlancos napisał: Nie mam pojęcia o co chodzi z tymi klawiszami ale wybór karty działa dostajesz item ale się nie odsłania wizualnie. Zobacz sobie czat jak będziesz miał na kartach, że wybierze. Moge Ci wyslac moj config jak masz chwile, wydaje mi sie, ze jest wszystko dobrze ustawione. I karty mi nie wybiera. Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted May 27, 2022 Administrators Report Share Posted May 27, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts