gienio218 0 Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Czego dotyczy problem: Dostałem bana na Elitemt2. Opis problemu: Czy mogę coś zrobić żeby to ominąć aby dalej sobie tam grać >? ): Link to comment
tojapytamok 0 Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Podpinam sie do pytania jest jakaś szansa Link to comment
Bizatrek 51 Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 pisalem juz na chatboxie. Na serwerze elitemt2 bana dostaniesz na 3 opcje, Pierwsza opcja najbardziej lajtowa czyli na IP, zmieniasz VPNEM IP i lecisz dalej, druga opcja juz za np handel yang,odpalone kilka kont na bocie ban na hwid czyli numer seryjny dysku (Wymiana dysku, jezeli masz 2 dyski w komputerze wystarczy przerzucic metka z C na D, ewentualnie zmiana numeru seryjnego dysku, są specjalne programy do tego, jezeli nie ogarniasz totalnie nic poza pobraniem nie polecam grzebac). Temat uwazam za zamkniety Link to comment
immigrant 2 Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Żadnego dysku nie trzeba wymieniać, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Prosty sposób z cheatenginem gdzie nawet dziecko 10 letnie z tym sobie poradzi. Wystarczy "zamaskowac" hwid dysku tzn. podmienić je CZASOWO na inne. Nie zmieniamy go na stałe wiec totalnie nic nie możemy tym popsuć w systemie. Poniżej filmik na YT jak zrobić baypass w cheatengine: Link to comment
Bizatrek 51 Posted May 25, 2022 Report Share Posted May 25, 2022 (edited) 11 godzin temu, immigrant napisał: Żadnego dysku nie trzeba wymieniać, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Prosty sposób z cheatenginem gdzie nawet dziecko 10 letnie z tym sobie poradzi. Wystarczy "zamaskowac" hwid dysku tzn. podmienić je CZASOWO na inne. Nie zmieniamy go na stałe wiec totalnie nic nie możemy tym popsuć w systemie. Poniżej filmik na YT jak zrobić baypass w cheatengine: Doczytaj do konca co napisalem, nie wprowadzam ludzi w blad po prostu daje rozne opcje w tym opcja ze zmiana hwida,dysku czy zmiana lokalizacji folderu jezeli posiadamy 2 dyski. Cytat " ewentualnie zmiana numeru seryjnego dysku, są specjalne programy do tego" np twoj podany cheatengine chociaz sa do tego latwiejsze programy, Przerzucenie metka z jednego dysku na 2 trwa kilka sekund, a jezeli pojawi sie kilka wypadkowych to tak latwo się tego nie ogarnie( w sensie zmiana numer seryjnego dysku). Cheatengine dziala jak najbardziej, moze na twoim komputerze wystarczy zrobic tylko to co na filmiku, w niektorych przypadkach trzeba solidnie grzebac bo po wlaczeniu tego programu na komputerze wyskoczyl mi jeden blad gdzie wystarczylo w biosie zmienic dostep do dysku, na laptopie wyskoczylo mi 6 bledow i tutaj juz nie bylo tak latwo A ze niektore maciusie maja problem z wgraniem configu do hlbota to napisalem ze lepiej nie grzebac. Wiec chetnie poslucham twoim argumentow gdzie wprowadzilem kogos w błąd, Pozdro Edited May 25, 2022 by Bizatrek Link to comment
Administrators KacMorderca 632 Posted May 29, 2022 Administrators Report Share Posted May 29, 2022 Link to comment
Recommended Posts