Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Eny ban

Empoo

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Ban
Opis problemu: Injectowanie samego cheata oznacza ban po mniej więcej 5 minutach gry. 
Kiedy i gdzie wystąpił problem: Eny.pl dziś
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

• Plus 1

Trzy konta = ban po paru minutach grania. 
Uruchomione opcje to mobber + wykrywanie graczy/gm i wykrywanie metinów. 

Na ostatnim koncie teraz faktycznie pograłem dłużej bez niczego, dam jeszcze znać później. Nie jest to sianie paniki, a raczej ostrzeżenie. 

1 godzinę temu, Empoo napisał:

Czego dotyczy problem: Ban
Opis problemu: Injectowanie samego cheata oznacza ban po mniej więcej 5 minutach gry. 
Kiedy i gdzie wystąpił problem: Eny.pl dziś
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

ja  od wczoraj  gram na   pelnym odpale,   ale tylko   jak  ludzi obok nie  ma i bana jakoś nie ma, jeśli nie umiecie uzywac wykrywaczy to nie narzekajcie, że macie bany.

• Plus 1
  • KEKW 1

Dostałem kolejnego bana na koncie, brak graczy w pobliżu. 

- Wykrywacz metków, auto pickup, automatyczne używanie potionów i od czasu do czasu lurowanie mobów. 

Ponadto kilka funkcji nawet nie działa, bądź nie daje zamierzonego efektu np: przyśpieszenie autoataków. (Efekt wizualny jest, ale nie nakłada dmg'u) 

@ TiFu W takim razie naucz nas użyć wykrywaczy. Bo choćby się kryć i nie używać oczywistych opcji jak nieodpychanie na koniu, to ban i tak prędzej czy później się pojawia, zazwyczaj w przeciągu od paru do parunastu minut.

@ elwinektaty Ale grzeczniej, nie jesteśmy kolegami. Przy kupnie multihack'a nie zostałem uprzedzonych jakich funkcji nie powinienem używać. Druga kwestia, że mobbera nie używałem na każdym koncie do tej pory, a ban na nich i tak się pojawił. 

• KEKW 2
  • Administrators

Jeżeli raz dostałeś bana to zostałeś oflagowany i każde twoje kolejne konto będzie dostawało bana.
Bana za hlbota nie  ma jedynie mogą wykrywać używanie niektórych funkcji takie jak wh, teleportacja.

• Plus 1
30 minutes ago, KacMorderca said:

Jeżeli raz dostałeś bana to zostałeś oflagowany i każde twoje kolejne konto będzie dostawało bana.
Bana za hlbota nie  ma jedynie mogą wykrywać używanie niektórych funkcji takie jak wh, teleportacja.

to trzeba grać na proxy czy trzeba zmienić hwid i jak już trzeba zmienić hwid to jak

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...