Empoo 1 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Czego dotyczy problem: Ban Opis problemu: Injectowanie samego cheata oznacza ban po mniej więcej 5 minutach gry. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Eny.pl dziś Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): 1 Link to comment
xSuz 81 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Nie prawda, nie siej paniki Link to comment
Empoo 1 Posted May 29, 2022 Author Report Share Posted May 29, 2022 Trzy konta = ban po paru minutach grania. Uruchomione opcje to mobber + wykrywanie graczy/gm i wykrywanie metinów. Na ostatnim koncie teraz faktycznie pograłem dłużej bez niczego, dam jeszcze znać później. Nie jest to sianie paniki, a raczej ostrzeżenie. Link to comment
yonce 1 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 to samo, kilka minut temu Link to comment
TiFu 1 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 1 godzinę temu, Empoo napisał: Czego dotyczy problem: Ban Opis problemu: Injectowanie samego cheata oznacza ban po mniej więcej 5 minutach gry. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Eny.pl dziś Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): ja od wczoraj gram na pelnym odpale, ale tylko jak ludzi obok nie ma i bana jakoś nie ma, jeśli nie umiecie uzywac wykrywaczy to nie narzekajcie, że macie bany. 1 1 Link to comment
Empoo 1 Posted May 29, 2022 Author Report Share Posted May 29, 2022 Dostałem kolejnego bana na koncie, brak graczy w pobliżu. - Wykrywacz metków, auto pickup, automatyczne używanie potionów i od czasu do czasu lurowanie mobów. Ponadto kilka funkcji nawet nie działa, bądź nie daje zamierzonego efektu np: przyśpieszenie autoataków. (Efekt wizualny jest, ale nie nakłada dmg'u) @ TiFu W takim razie naucz nas użyć wykrywaczy. Bo choćby się kryć i nie używać oczywistych opcji jak nieodpychanie na koniu, to ban i tak prędzej czy później się pojawia, zazwyczaj w przeciągu od paru do parunastu minut. Link to comment
xSuz 81 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 kasztanie jak uzywasz mobbera to nie dziw sie ze bany lapiesz XD Link to comment
Empoo 1 Posted May 29, 2022 Author Report Share Posted May 29, 2022 @ elwinektaty Ale grzeczniej, nie jesteśmy kolegami. Przy kupnie multihack'a nie zostałem uprzedzonych jakich funkcji nie powinienem używać. Druga kwestia, że mobbera nie używałem na każdym koncie do tej pory, a ban na nich i tak się pojawił. 2 Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted May 29, 2022 Administrators Report Share Posted May 29, 2022 Jeżeli raz dostałeś bana to zostałeś oflagowany i każde twoje kolejne konto będzie dostawało bana. Bana za hlbota nie ma jedynie mogą wykrywać używanie niektórych funkcji takie jak wh, teleportacja. 1 Link to comment
Empoo 1 Posted May 29, 2022 Author Report Share Posted May 29, 2022 @ KacMorderca Dzięki za sensowną odpowiedź, zastanawiałem się czy w jakiś sposób mogłem zostać właśnie oflagowany. W takim razie odpalę grę na innym sprzęcie z internetem mobilnym. Link to comment
LeceNaBocie 188 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 miałem podobnie na nerwii, co lepsze nawet jak wchodziłem bez hl'a na serwer po 2 minutach ban Kupując token'y z mojego reflinka, możesz liczyć na pełne wsparcie i pomoc w ustawieniu bota, posiadam spore doświadczenie! Zapraszam! Reflink: https://hlbot.net/ref/LecenaBocie Link to comment
yonce 1 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 30 minutes ago, KacMorderca said: Jeżeli raz dostałeś bana to zostałeś oflagowany i każde twoje kolejne konto będzie dostawało bana. Bana za hlbota nie ma jedynie mogą wykrywać używanie niektórych funkcji takie jak wh, teleportacja. to trzeba grać na proxy czy trzeba zmienić hwid i jak już trzeba zmienić hwid to jak Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted May 29, 2022 Administrators Report Share Posted May 29, 2022 1 minutę temu, yonce napisał: to trzeba grać na proxy czy trzeba zmienić hwid i jak już trzeba zmienić hwid to jak Nie wiem co sprawdzają Link to comment
TiFu 1 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 37 minut temu, yonce napisał: to trzeba grać na proxy czy trzeba zmienić hwid i jak już trzeba zmienić hwid to jak samo dobre proxy ci starczy Link to comment
Maken96 0 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 a skad dobre proxy darmowe? Link to comment
Olomelol 1,287 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Godzinę temu, Maken96 napisał: a skad dobre proxy darmowe? Darmowe chuja ci da bo to tylko kilka tych samych IP Sharkvpn masz jakiś darmowy okres a wcale drogi nie jest no i kozaczek cyber ghost Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted June 7, 2022 Administrators Report Share Posted June 7, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts