Rendurs 0 Posted October 13, 2021 Report Share Posted October 13, 2021 Czego dotyczy pytanie: Jak to jest? na stronie macie napisane że jest funkcja bind a takiej funkcji nie ma (przynajmniej ja nie mam pokazanej) co nowy serwer dodajecie na trailerze napierdala wam od zajebania hitow na sekunde nawet jak ogladam goscia co reklamuje hlbota to nawet jak serwer jest juz na hlbocie troche to mu tez napierdala od zajebania hitow na sekunde. A ja? ledwo co wbijam nowy serwer ktory dodacie a mi napierdala tylko ledwo 3 hity na sekunde nie wiem czy strona lezy po mojej winie czy jak ale wczesniej takiej sytuacji nie mialem oczywiscie wtedy to jeszcze na wlasnosc hlbota nie mialem wykupionego tylko na wspolke ze znaj dzielilismy z gory dziekuje za pomoc Dodatkowe informacje: Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted October 14, 2021 Administrators Report Share Posted October 14, 2021 10 godzin temu, Rendurs napisał: Czego dotyczy pytanie: Jak to jest? na stronie macie napisane że jest funkcja bind a takiej funkcji nie ma (przynajmniej ja nie mam pokazanej) co nowy serwer dodajecie na trailerze napierdala wam od zajebania hitow na sekunde nawet jak ogladam goscia co reklamuje hlbota to nawet jak serwer jest juz na hlbocie troche to mu tez napierdala od zajebania hitow na sekunde. A ja? ledwo co wbijam nowy serwer ktory dodacie a mi napierdala tylko ledwo 3 hity na sekunde nie wiem czy strona lezy po mojej winie czy jak ale wczesniej takiej sytuacji nie mialem oczywiscie wtedy to jeszcze na wlasnosc hlbota nie mialem wykupionego tylko na wspolke ze znaj dzielilismy z gory dziekuje za pomoc Dodatkowe informacje: Funkcja "BIND" została usunięta z bota z powodu jej nie używania i nie zrozumienia przez klientów, na jej miejsce pojawia się fishbot na serwerach na których go dodamy. Co do prędkości WH to trzeba odpowiednio to ustawić, ustawienia są pod Prawym Przyciskiem Myszy Czy strona nadal Ci nie działa? Link to comment
Rendurs 0 Posted October 14, 2021 Author Report Share Posted October 14, 2021 2 godziny temu, KacMorderca napisał: Funkcja "BIND" została usunięta z bota z powodu jej nie używania i nie zrozumienia przez klientów, na jej miejsce pojawia się fishbot na serwerach na których go dodamy. Co do prędkości WH to trzeba odpowiednio to ustawić, ustawienia są pod Prawym Przyciskiem Myszy Czy strona nadal Ci nie działa? że ustawienia pod prawym przyciskiem myszy są to wiem ale czemu nawet na origins gdzie limitu nie ma nie ważne jaka prędkość i tak bije mi hita na pół sekundy czyli wychodzi na to że wale tak samo ręcznie i podkreślę to na każdej prędkości też nie rozumiem jednej rzeczy perfect ustawił sobie na pangei wh na poliformi 0.43 i hity jak pojebane lecą u niego u was auto attack działa normalnie niby na classicu że tak samo jak perfect napierdala ale mi się wierzyć nie chce a u mnie? 3 marne hity na sekunde mam wrażenie że jedynie co daje mi ten hlbot to żebym się poczuł że mam linie range'a wh narysowane i jedynie co działa normalnie to fishbot i wallhack i to tylko tyle nie ukrywając mam wrażenie że zostałem wyruchany bez mydła przez was i tak strona nie działa Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 14, 2021 Moderators Report Share Posted October 14, 2021 2minuty temu, Rendurs napisał: że ustawienia pod prawym przyciskiem myszy są to wiem ale czemu nawet na origins gdzie limitu nie ma nie ważne jaka prędkość i tak bije mi hita na pół sekundy czyli wychodzi na to że wale tak samo ręcznie i podkreślę to na każdej prędkości też nie rozumiem jednej rzeczy perfect ustawił sobie na pangei wh na poliformi 0.43 i hity jak pojebane lecą u niego u was auto attack działa normalnie niby na classicu że tak samo jak perfect napierdala ale mi się wierzyć nie chce a u mnie? 3 marne hity na sekunde mam wrażenie że jedynie co daje mi ten hlbot to żebym się poczuł że mam linie range'a wh narysowane i jedynie co działa normalnie to fishbot i wallhack i to tylko tyle nie ukrywając mam wrażenie że zostałem wyruchany bez mydła przez was i tak strona nie działa Zacznijmy od tego że działanie wh jest zależne w głównej mierze od twojego łącza, tak jeśli serwer nie posiada limitera będzie nam mnożyć ale trzeba mieć dobre łącze, wh nie jest personalizowane dla użytkowników, krótko mówiąc, waithack u każdego jest taki sam, wszystko jest zależne od tego jak ustawisz i jakie masz łącze. Pamiętaj również o tym że serwery mogą się zabezpieczyć na co już wypłwu nie mamy, jeśli serwer wprowadzą limiter to już nie będzie aż tak "mnożyć". Kolejną sprawą jest ze waithack nie jest jedyną ani główną funkcją bota, zakupując bota zakupujesz go dla wszystkich funkcji a nie tylko dla jednej która w większej mierze jest blokowana w pewnym stopniu na prawie że każdym serwerze. W bocie wszystkie funkcję działają sprawnie, to że ich nie używasz już jest twoim błędem, funkcjonalność bota jest poprawiana co patcha więc proszę nie mówić ze tylko fishbot i wallhack działa. Ze stroną aktualnie są problemy, niedługo wróci, przepraszamy za utrudnienia. Link to comment
Araabek 0 Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Skoro funkcjonalność bota jest poprawiana co patcha to znowu waithack nie działa na classicu. Liczę na szybką poprawkę tej funkcji Link to comment
Rendurs 0 Posted October 14, 2021 Author Report Share Posted October 14, 2021 47minut temu, Patryczku napisał: Zacznijmy od tego że działanie wh jest zależne w głównej mierze od twojego łącza, tak jeśli serwer nie posiada limitera będzie nam mnożyć ale trzeba mieć dobre łącze, wh nie jest personalizowane dla użytkowników, krótko mówiąc, waithack u każdego jest taki sam, wszystko jest zależne od tego jak ustawisz i jakie masz łącze. Pamiętaj również o tym że serwery mogą się zabezpieczyć na co już wypłwu nie mamy, jeśli serwer wprowadzą limiter to już nie będzie aż tak "mnożyć". Kolejną sprawą jest ze waithack nie jest jedyną ani główną funkcją bota, zakupując bota zakupujesz go dla wszystkich funkcji a nie tylko dla jednej która w większej mierze jest blokowana w pewnym stopniu na prawie że każdym serwerze. W bocie wszystkie funkcję działają sprawnie, to że ich nie używasz już jest twoim błędem, funkcjonalność bota jest poprawiana co patcha więc proszę nie mówić ze tylko fishbot i wallhack działa. Ze stroną aktualnie są problemy, niedługo wróci, przepraszamy za utrudnienia. "w głownej mierze od twojego łącza" czuje się jakbym gadał z nie doświadczonym supportem zawsze jest wina łącza klienta ale skoro tak powiadasz to zaproś na dc mnie Rendurs#3600 i pokaż mi jak te "TWOJE" łącze jest zajebiste Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 14, 2021 Moderators Report Share Posted October 14, 2021 7 godzin temu, Rendurs napisał: "w głownej mierze od twojego łącza" czuje się jakbym gadał z nie doświadczonym supportem zawsze jest wina łącza klienta ale skoro tak powiadasz to zaproś na dc mnie Rendurs#3600 i pokaż mi jak te "TWOJE" łącze jest zajebiste Tu nie chodzi o kogo to wina, tak po prostu działa waithack, musisz potestować różne ustawienia i zobaczyć co w twoim przypadku nie będzie kickować, trzeba od siebie również coś dołożyć. W dziale ustawień bota masz ustawienia pod łuk które zadziałają na niektórych serwerach, możesz od tego zacząć. Na marmurku korzysta się z wysokich wartości powyżej 0.3/45. Nie widze sensu jakiejkolwiek rozmowy na discordzie, trzeba poświęcić troche czasu na testowanie do tego się to sprowadza, również trzeba zwracać uwagę na to że serwery również czasami wprowadzają zabezpieczenia lub po prostu aktualizacje które wymagają aktualizacji od HLa. 7 godzin temu, Araabek napisał: Skoro funkcjonalność bota jest poprawiana co patcha to znowu waithack nie działa na classicu. Liczę na szybką poprawkę tej funkcji Możliwe że wprowadzili limiter na serwer i nic na to nie poradzimy, chłopaki sprawdzą co się zmieniło i pewnie pojawi się jakaś aktualizacja na Classica w najbliższym czasie. Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 18, 2021 Moderators Report Share Posted October 18, 2021 Link to comment
Recommended Posts