Cyfer 17 Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 Czego dotyczy pytanie: Rodnia Dodatkowe informacje:Chcem popykac na serwerku, ale chce tez wiedziec czego nie uzywac, zeby po logach chujki nie łapaały i jak najbezpieczniej smigac itp itd Link to comment
MrPotion 1 Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 mozesz czitowac ale oni i tak to jakos sprawdza wiec kwestia czasu i banik juz testowalem ten serwer XD Link to comment
Hades 550 Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 Rybaka trzepią równo niestety. Co do wh, farmbota - nikłe szanse na bana. Pół roku temu grałem ponad miesiąc na Rodni, całe konto max udało się zrobić prawie i zero bana. Za to na rybaku, kilka godzin i do odstrzału (nawet bez sprawdzania typu że mnie przeniosą gdzieś komendą /warp lub /tp albo zabiją) Link to comment
Supremeuser 0 Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 (edited) Testowałem rodnie wbiłem maxa ale dostałem bana następnego dnia . Także coś jest na rzeczy , albo logi albo chuj wie co Edited June 5, 2022 by Supremeuser Link to comment
Cyfer 17 Posted June 6, 2022 Author Report Share Posted June 6, 2022 5 godzin temu, Supremeuser napisał: Testowałem rodnie wbiłem maxa ale dostałem bana następnego dnia . Także coś jest na rzeczy , albo logi albo chuj wie co A kiedy latałeś i na cyzm leciales? Link to comment
Supremeuser 0 Posted June 6, 2022 Report Share Posted June 6, 2022 12 godzin temu, Cyfer napisał: A kiedy latałeś i na cyzm leciales? w piątek jakoś. Waithack + atak na cel + farmbot + boost ( taki full odpał) Myślę że na samym farmbocie to legit bana by nie było Wykrywacz gm normalnie działał, ani razu admin mnie nie odwiedził ale banik i tak dostałem Link to comment
Cyfer 17 Posted June 6, 2022 Author Report Share Posted June 6, 2022 3 minuty temu, Supremeuser napisał: w piątek jakoś. Waithack + atak na cel + farmbot + boost ( taki full odpał) Myślę że na samym farmbocie to legit bana by nie było Wykrywacz gm normalnie działał, ani razu admin mnie nie odwiedził ale banik i tak dostałem Czyli mówisz, ze jak sie bedzie samego farma na metki uzywalo to bedzie legit? Link to comment
Supremeuser 0 Posted June 6, 2022 Report Share Posted June 6, 2022 Teraz, Cyfer napisał: Czyli mówisz, ze jak sie bedzie samego farma na metki uzywalo to bedzie legit? Raczej tak , ustaw sobie tylko wykrywacz gm na wszelki wypadek i śmigasz na 2-3 postaciach Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted June 14, 2022 Administrators Report Share Posted June 14, 2022 1 Link to comment
Recommended Posts