pakerxdpl 0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Czego dotyczy problem: Najlepsze ustawienia WH na serwerze ENY Opis problemu: Często wywala z gry Kiedy i gdzie wystąpił problem: M2 M1 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Jakie macie najlepiej zoptymalizowany setup dla WH na eny? Link to comment
xSuz 86 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Brak WH to najlepsze WH na eny w przeciwnym razie, za pare godzin bedziesz pisał, ze bany dostajesz z automatu xD Link to comment
Eternity 2 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 Nie odpalaj wh, dostaniesz bana i na swoim ip już nie pograsz bo będą bany z automatu. Link to comment
pakerxdpl 0 Posted June 9, 2022 Author Report Share Posted June 9, 2022 No to chyba sobie już pograłem, bo dostałem 2 razy bana. 1 ban po 30 min gry 2 ban po 1.5 h gry Wyjaśni mi ktoś mechanizm banów? Jeżeli teraz zapragnę grać uczciwie to rozumiem, że będę musiał zmienić IP? Link to comment
Administrators KacMorderca 715 Posted June 20, 2022 Administrators Report Share Posted June 20, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts